2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 591073 بازدید | 6423 پست
آره بخدا اینجور تاپیکا که میام افسردگی میگیرم 🥺🥺 منم قدم کوتاهه این چیزا رو که میخونم حالم خیلی بد ...

عزیزم منم خودم انچنان بلند نیستم ولی مطمئن م اگ خانواده م پیگیری میکردن بلند تر میشدم الان یعنی اون خانم ها ک ۱۵۰ قد دارن دلشون نمیخواست بلند تر بشن یا اگ مثل الان علم انقد پیشرفت میکرد مردم اگاهی دارن بچه شون ببرن دکتر  ایا دکتر نمیرفتن؟؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام عزیزم، منم اهوازیم بلوغ زودرس در شهرهای جنوبی طبیعیه، دختر منم ۸ سالگی پریود شد با اینکه دکتر ف ...

یعنی بعد بلوغ چقد قد کشید؟؟ خوب من سن استخوانی دخترم سریع داره جلو میره و صفحات ش بسته میشه گاهی بلوغ  زودرس برا بعضی ها روی قد تاثیر نداره این برا همه صدق نمیکنه ک با پریود بلند میشن و قد میکشن

من نمیگم کارتون بده اتفاقا تحسینتون میکنم که اینقدر به فکر بچه هاتون هستین ما خانواده مادرم همه قدش ...

خیلی ها امدن ک قد ۱۵۰‌ مگه چشه؟؟ من منظورم فقط این بود ک دخترم الان قدش خوب بلند دلم نمیخواد رو همین قد استپ کنه هر مادری سلامتی و خوش اندامی بچه ش میخواد متاسفانه زمان ما محل بهمون نمیذاشتن من حتی یبار مامانم باهام صحبت بلوغ نکرد فقط نواربهداشتی میداشت تو کمدم ک دیکه یعنی خودت باید بدونی چه غلطی کنی همش ۱۱ونیم سالم بود ن تقویتی ن چیزی  از خونریزی زیاد و ضعف بدن کوتاه موندم مستیل بهداشتی ک هیچی نمیگفت همیشه عفونت داشتم و چقد نازایی کشیدم

من دهسالگی شدم چهارم وتموم کردم خیلی بده اصلن نمیدونستم چیه قدم۱۶۵

من حدود ۱۴ سالگی شدم و همقد شمام 

بنظر من قد ارثیه چون زن داداشم هم که ۱۱ سالگی پریود شده همقد خودمه

نه دکتر گفت امپول نزنه سال دیگه میشه چون دخترم خیییلی ضعیف و هنوز بچه س منو باباش تصمیم گرفتیم امپول ...

من کلاس پنجم پریود شدم و سینه هم داشتم ولی قدم الان ۱۷۰  و بعد پریود حدودا سی سانت رشد کردم

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b

نمیدونسم داستانت ایقدر هجیبه براخودت و عموم منم همین بودم دقیقا ۸سالگی جوانه زد سین هام وبعدم ۱۰سالمی پریودشدم ازهمه همکلاسیام پسردختربزرگتربودم جوری ک همه منوبخاطر قدم ک بلندبودمسخره میکردن ولی خب هیجوقت ب این چیزا و دکتررفتنا توجا نکردیم اخرم ۱۶۵شد قدم تالانک ۲۲هستم استارترمن خانوادگی اینجوری بودبرامون چرایه مشکل کوجیک بچتوایقدر بزرگ کردی چرا

اللهم عجل فرجه مهدی ❤♥️
یعنی بعد بلوغ چقد قد کشید؟؟ خوب من سن استخوانی دخترم سریع داره جلو میره و صفحات ش بسته میشه گاهی بلو ...

۲۵ سانتی قد کشید، دختر منم صفحات رشدش بیشتر از سنش بود، ۸ سالگی ۱۱ ساله بود، بنظر من قد زیاد ربطی به بلوغ نداره اول وراثته بعدش تغذیه و ورزش، من قدم ۱۵۶ هست و شوهرم ۱۸۸. دخترم هم به خانواده پدریش رفته

قد کاملا چیز ارثی هست مثلا خواهرم به مامانم رفته۱۶۰ قدش من به خانواده پدری رفتم ۱۷۰ قدم.به نظرم این حجم از ازمایش و سونو و امپول و داستانها بیشتر به روحیه بچه اسیب میزنه تا خون‌ پریود.قد تو ۹۶ درصد مواقع ارثیه.

۲۵ سانتی قد کشید، دختر منم صفحات رشدش بیشتر از سنش بود، ۸ سالگی ۱۱ ساله بود، بنظر من قد زیاد ربطی به ...

دکترها خیلی من رو ترسونده بودن میگفتن بعد بلوغ ۳ چهار سانتی بیشتر رشد نمیکنه کلی هم ویتامین و آمپول رشد تجویز کرده بودن ولی من استفاده نکردم، خاله ام که خودش پزشک فوق تخصص بود گفت که اصلا به سیستم بدنی بچه رو دستکاری نکن چه کوتاه بشه چه بلند بزار رشد طبیعی خودش رو بکنه چون این داروها عوارض جانبی داره

اول باید مطمعن بشی ک سینه جونه زده نه ابنکه چربی باشه فقط حاله قهوای مث فندوق میزنه بیرون و یکم درد ...

سلام گلم تا این صفحه خوندم تاپیکت رو چند تا تجربه یگم 

دختر من متولد مرداد۱۳۹۰ هست. من از اردیبهشت پارسال  که علایم اولیه یلوغ داشت و سنش ۹ سال و نیم بود بردم دکتر. شهرمون هم خوزستان نیست و جزو استانهای مثلا با امکانات هستیم. فوق تخصص غدد کودکان بردم. و فقط ویتامین داد. ازمایش و عکس از مچ دست نوشت. سن استخوانیش یک سال بیشتر بود. گفت هر ۴ ماه یکبار بیار. اولین بار که بردم قد دخترم ۱۳۵ بود دکتر گفت نهاااایت ۱۵۰ بشع قدش، خیلی تلاش کنیم ۱۵۵ میشه. من هر چقدددد گفتم امپول بزنین ک بلوغش و وریودش عقب بیفته قبول نکرد. هر ۴ ماه هم میبردم و امسال در سن ۱۰ سال و نه ماهگی دخترم یه روز صبح پریود شد. خیلی استرش داشتم ولی ب روم نیاوردم و براش کیک سفارش دادم و به جشن دو نفره گرفتیم و ب ظاهر خوشحال بودم. و براش توضیح دادم ک باید چیکار کنه(کمی از قبل اطلاعات داده بودم بهش) . قد دخترم موقع پریودی ۱۴۸ بود. در ضمن تو این یک سال  ناشتا ۱۴ تا برنج مینداخت(لطفا اول سرچ‌کنید عوارض نداشته باشه، من نمیدونم و فقط گفتم) بردم بازم پی شدکتر گفتم امپول بدید ، چون شنیدم توی دوماه اول پریودی امپول بزنن باز میشه تاخیر انداخت. دکتر گفت امپول بزنم ک چی بشه، ۲ سانت بیشتر بشع!!! نمیخاد. هر چقد گفتم قبول نکرد.گفدم ال ارژنین بدید گفت نه. گفتم حجامت کنم گفت نه . منظورم اینه ک دکتر ماهم عملا تو این ۱۴ ماه کاری نکرد. فقط پول و وقت هدر رفت

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸
من کلاس پنجم پریود شدم و سینه هم داشتم ولی قدم الان ۱۷۰  و بعد پریود حدودا سی سانت رشد کردم

عزیزم کار خاصی کردید؟ مثلا ورزش تغذیه

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸