2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 598459 بازدید | 6507 پست
ما شرکتی هستیم برای رفتن پیش متخصص باید عمومی نامه بده رفتم گفتم دختر نه سالم کمی سینه داره گفتم میخ ...

شماقدت چنده؟ من۱۶۰هستم.🥲🥲🥲

🔴اگه چندین شب پشت سرهم خواب بدووحشتناک میبینین،یه کوچولوذغال،یه کم نمک،ویه کم نون خشک.بزاریدتوکیسه فریزر بزاریدتوبالش زیرسرتون وبخابین.برامنکه جواب داد،انشالله براشماهم جواب میده😊🌈تو این دنیا تا سنگ نباشی کسی ازت بُت نمیسازه...🪶.-🌈 عوض ݩشدمـ فقط متوجہ بعضے چیزآ شدمـ➰🌈جواب دندون شڪن زیاد داشتم؛ اما نخواستم بجا دندونت؛ دلت بشڪنه رفیق؛💔🔵هیچ لباسی تو دنیا، نمیتونه بی‌شخصیتیه درون آدما رو بپوشونه👌🌈اگه سکوت میکنم معنیش این نیست که دارم حق رو به تو میدم بلکه به سادگی دارم تورو نادیده میگیرم🙃خیلیا بهم یاد دادن که میتونن باهام بازی کنن.منم بالاخره یادشون دادم که بازی رفتوبرگشت داره↢→🔵اگ‍‌ه‍‌ ن‍‌اراح‍‌ت‍‌ت‍‌ون ک‍‌ردم‍‌ ن‍‌ب‍‌خ‍‌ش‍‌ی‍‌نچ‍‌ون اص‍‌ن پ‍‌ش‍‌ی‍‌م‍‌ون ن‍‌ی‍‌س‍‌مت‍‌ازع خ‍‌وب‍‌م‍ ک‍‌ردم‍‌☻︎یع ذهن منفۍ هیچ وقت بهت یع زندگۍ مثبت نخوآهد داد🟠امروز مال توئه، قشنگش کن دقیقاعین خودت🌱🌈🌤☀عیب نداره تجربه شد :)
نه ۱۰ونیم میشه ولی خوب وزنش کمه ۲۸ کیلو  و از لحاظ روحی چون شناخت دارم روش میدونم اصلا نمیتونه ...

خودت چند سالگی پریود شدی 

خواهرت یا  عمه هاش 

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من طبق تجربه م حتما اول ازمایش خون بگیرین ک خدایی نکرده کمکاری تیروید نداشته باشه چون خود تیروید باع ...

خوب آخر خوشحال باشیم بچمون قد میکشه یانه الان دخترم ۵سال و نیمه قدش ۱۱۵ دکتر میگفت نه چاق بشه نه قد بکشه واگرنه زودتر به بلوغ میرسه 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
چون جلو رشد قدی رو میگیره کوتاه میشن من واقعا دلم میسوزه که بچه ۹    ۱۰ ساله پریود بشع م ...

منم اول راهنمایی بودم پریودشدم و۱۶۰ قدمه.

🔴اگه چندین شب پشت سرهم خواب بدووحشتناک میبینین،یه کوچولوذغال،یه کم نمک،ویه کم نون خشک.بزاریدتوکیسه فریزر بزاریدتوبالش زیرسرتون وبخابین.برامنکه جواب داد،انشالله براشماهم جواب میده😊🌈تو این دنیا تا سنگ نباشی کسی ازت بُت نمیسازه...🪶.-🌈 عوض ݩشدمـ فقط متوجہ بعضے چیزآ شدمـ➰🌈جواب دندون شڪن زیاد داشتم؛ اما نخواستم بجا دندونت؛ دلت بشڪنه رفیق؛💔🔵هیچ لباسی تو دنیا، نمیتونه بی‌شخصیتیه درون آدما رو بپوشونه👌🌈اگه سکوت میکنم معنیش این نیست که دارم حق رو به تو میدم بلکه به سادگی دارم تورو نادیده میگیرم🙃خیلیا بهم یاد دادن که میتونن باهام بازی کنن.منم بالاخره یادشون دادم که بازی رفتوبرگشت داره↢→🔵اگ‍‌ه‍‌ ن‍‌اراح‍‌ت‍‌ت‍‌ون ک‍‌ردم‍‌ ن‍‌ب‍‌خ‍‌ش‍‌ی‍‌نچ‍‌ون اص‍‌ن پ‍‌ش‍‌ی‍‌م‍‌ون ن‍‌ی‍‌س‍‌مت‍‌ازع خ‍‌وب‍‌م‍ ک‍‌ردم‍‌☻︎یع ذهن منفۍ هیچ وقت بهت یع زندگۍ مثبت نخوآهد داد🟠امروز مال توئه، قشنگش کن دقیقاعین خودت🌱🌈🌤☀عیب نداره تجربه شد :)
تعجب کردم 😅 شما پیش یه متخصص غدد کودکان برید سونو آزمایش تخصصی و عکس مچ دست براتون بنویسه بعدش جواب ...

😁شرمنده.نمیدونم چیکارکنم به خاطرقدش نگران نیستم به خاطرزودپریودشدنش نگران اخه دوقلوهستن اون یکی برعکس هیچ علائمی نداره میترسم زودترازاون پریودبشه چون بلدنیست چیکارکنه اون یکی زرنگ تره .

بله خودم و خانوادم پایبن تنه بزرگی داریم ولی برای دخترم یکم زود نیست؟!!!! 

نه آخه خودم تو فامیل دیدم دختر شش هفت ساله قشنگ باسنش عین مامانش بود. الان بزرگتر شده. تو پوشش خیلی دقت کن. لباس بدن نما تنش نکن. آدمای کثیف زیادن 

کسی اینجاهست دخترداشته باشه ۳ سالودوماه؟قدش چنده؟دخترمن۹۳

فقط پدرو مادرم قد بلندن خواهرام میانگین ۱۶۲ اینا من خیلی والیبال بازی می‌کردم بنظر خودم دلیلش وال ...

بنظرتون من پسرمو که الان شیش سالشه ببرم والیبال ممکنه قدش بلند بشه.. دکتر تغذیه گفت قدش نرماله ولی ده _یازده سانتی از خواهر دوقلوش کوتاه تره🥺

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ
من ۲۳سالم کلاس پنجم بودم پریود شدم اطلاعات کافی نداشتم نه خودم نه خانوادم که قبلش دکتر ببرن یا کاری ...

نه عزیزم اون زمان ما بود ک کسی براش مهم نبود پریود شدیم نشدیم قدمون کوتاه یا بلند  کسی نمی دونست غدد  چیه ما هم عادت کردیم از خانواده انتظار نداشت باشیم بجه ها الان درک میکنن ک ما توجه بهشون نکردیم رسیدگی نکردیم الان ک علم پیشرفت کرده خوبه ک تلاش پون کنیم