2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 594496 بازدید | 6435 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببخشید مامانا جوانه سینه یعنی وقتی حالت توده ای و سفت میشه یا همون تغییر حالت به صورت نرم هم شروع بلوغ محصوب میشه دخترم8سال و 6ماهه ولی حالت قفسه سینه از تخت به حالت برجسته تغییر پیدا کرده

هرلحظه که تسلیمم درکارگه تقدیر/آرام‌تر از آهو، بی باک ترم از شیر 🌿هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر /رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر 🌿                                                                                                         در قیامت ، عابدی را دوزخش انداختند.                                  هر چه فریادش، جوابش را نمی پرداختند.                             داد  میزد خوانده ام هفتاد سال، هرشب نماز.                      پس  چه شد اینک ثواب ِآن همه رازونیاز.                          يك  ندا آمد چرا تهمت زدی همسایه ات.                              تا شود اینگونه حالت، این جهنم خانه ات.                               گفت. من در طول عمرم گر زدم یک تهممتى.                        ظلم باشد زان بسوزم، ای خدا کن رحمتی.                      آن ندا گفتا همانکس که زدی تهمت براو.                          طفلكى  هفتاد سال، جمع کرده بودش آبرو
خیلی ممنون عزیزم واقعا لطف کردین جواب دادین فقط این مدت چقدر رشد قدی داشت 

سه سانت رشد قدی داشتن . البته این تزریق ها فقط بخاطر به تعویق انداختن پریود هست . بالاتر گفتم که دکتر دخترم فوق تخصص غدد اطفال هستند و جزو دکترهای معروف و بنام تهرانن. ایشون گفتند در صورتیکه صفحات رشدش در حال بسته شدن باشه تزریق های هورمونی برای رشد قدی هم برای دخترتون انجام میدیم. فقط اینکه به دخترم گفته هر روز چندبار بارفیکس بره و حرکات کششی رو انجام بده . ترامبولینگ و طناب بازی انجام بده . هر روز شربت کلسیکیر بخوره و چند لیوان شیر . یه شربتی هم هست به اسم ال آرژنین پلاس کیندر که قبل از خواب بایستی بخوره . یه روز در میون هم قرص ویتامین د و زینک خارجی

نه دکتر گفت امپول نزنه سال دیگه میشه چون دخترم خیییلی ضعیف و هنوز بچه س منو باباش تصمیم گرفتیم امپول ...

دختر منم دوماه دیگه ۹ساله میشه

سینه هاش جوانه زده

۳۷کیلوئه و ۱۴۲ قد

بنظرت باید پیگیری کنم؟

چه دکتری باید برم؟

اینو بگم ۹۹٪همکلاسی هاش اینقدر پیشرفت رو داشتن

شانس من چرا کسی نیست که امپول جلوگیری بلوغ زده باشه 

سلام عزیزم خوبی میتونی یه راهنماییم کنی دخترم ۶سال و نیمشه ۳۹کیلو قدش ۱۳۰ هم وزنش بالا هم قدش البته خودم قدم۱۷۱ ولی از موقع اومد به دنیا اومد هم وزنش و هم قدش همیشه از جدول بالا میزد ازش ازمایش تیرویید گرفتم  مشکلی نداشت چون خانواده پدریش چاق هستن و مشکل کم کاری تیرویید دارن دختراشون .حالا ۳.۴ ماه پیش عرق سوز شده بود براش پوماد زدم دیدم یه دو سه تا تا موی نسبتا تیره و بلند اندازه یه بند انگشت دراورده  الان که دوباره دیدم تقریبا ده تا شدن ولی زیاد سیاه نیستن خودشم پر مو بدنش چند وقت خیلی  درگیر شده ذهنم خیلی علایم بلوغ زودرس داره شهرمون غدد نداره چه برسه به غدد کودکان...گفتم ازمایشات هورمونی و عکس استخوان دستش و اماده بگیرم ببرم پیش متخصص که تشخیص بده

ببخشید مامانا جوانه سینه یعنی وقتی حالت توده ای و سفت میشه یا همون تغییر حالت به صورت نرم هم شروع بل ...

قفسه سینه نه ،نوک سینه برجسته میشه

اونم یکی از سینه ها

واسه موضوعی که ۵ سال دیگه برات اهمیتی نداره،۵دقیقه بیشتر غصه نخور✌️

منم ۹ سالگی پریود شدم کلا ارث توخانوادمون قدمم کوتاه موند 😐 واقعا ۱۵۴ ۲۸ سالمه اون زمان اصلا رسیدگی نمیکردن چندین ساله هرماه درد میکشم 😔 چه مادر نمونه ای که به دخترت توجه میکنی من با تمام وجود دردم مجبور بودم کار خونه انجام بدم

یکسال بزرگتر بود.من وهمسرم قدمون متوسطه.ولی خانواده هامون اکثرا بلندن.خودم ۱۶۵.همسرم ۱۷۹

خوب شما خودتون و همسرتون قد خوبی دارید خدا رو شکر و ژن قد بلندی توی خانواده هاتون هست که همچین رشدی داشته

سلام عزیزم خواهر من یک ماه مونده بود تا ۷ سالش پر بشه موقع لباس پوشیدنش دیدم یکی از سینه هاش یکم بر ...

خدا رو شکر ک درمان ش کردین فقط رشد قدی ش چطور بود با امپول حدودی چقد در سال قد میکشید؟؟

کاش دکترها درد رو بفهمند

پسر من 5سال دچار پادرد و زانو درد 

قدش بلند و وزنش خوبه ولی همش دکترا میگن درد رشد

بچه از دکتر و درد خسته شد دیگه

الان 12سال 6 ماهش هست و مننگران شروع بلوغش

هرلحظه که تسلیمم درکارگه تقدیر/آرام‌تر از آهو، بی باک ترم از شیر 🌿هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر /رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر 🌿                                                                                                         در قیامت ، عابدی را دوزخش انداختند.                                  هر چه فریادش، جوابش را نمی پرداختند.                             داد  میزد خوانده ام هفتاد سال، هرشب نماز.                      پس  چه شد اینک ثواب ِآن همه رازونیاز.                          يك  ندا آمد چرا تهمت زدی همسایه ات.                              تا شود اینگونه حالت، این جهنم خانه ات.                               گفت. من در طول عمرم گر زدم یک تهممتى.                        ظلم باشد زان بسوزم، ای خدا کن رحمتی.                      آن ندا گفتا همانکس که زدی تهمت براو.                          طفلكى  هفتاد سال، جمع کرده بودش آبرو