2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 598485 بازدید | 6507 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم ،حدود ۳ سال زد ، نه خداروشکر مشکلی نداره، الان ۲۲ سالشه قدش ۱۷۵ هست، 

خدارو شکر ایشالله برای دختر منم عوارضی نداشته باشه 😔قدش اون موقع که شروع کرد به آمپول یادتون نیس؟؟ فقط آمپول تاخیر زد یا هورمون رشد هم زد؟؟ 

خدارو شکر ایشالله برای دختر منم عوارضی نداشته باشه 😔قدش اون موقع که شروع کرد به آمپول یادتون نیس؟؟ ...

انشاالله که مشکلی پیش نمیاد عزیزم ،خواهر زاده من در شرف ازدواجه، مشکلی هم نداره، قدش یادم نیست ولی توی ۵ سالگی لکه بینی داشت و موی زاید ناحیه تناسلی، در حد دوتا دونه، ولی می‌دونم هورمون رشد نمیرد فقط قاعدگی رو به تاخیر انداختن

ایشالله عاقبت به خیر بشه😍😍😍😍مرسی که بهم امید میدی 

خواهش میکنم عزیز دلم ،منم خودم مادرم ،نگران دخترمم، بهتون حق میدم، خدا خودش هوای مامانای نگران و بچه هاشونو داشته باشه ،انشاالله دخترامون همگی عاقبت بخیر بشن🌺

خواهش میکنم عزیز دلم ،منم خودم مادرم ،نگران دخترمم، بهتون حق میدم، خدا خودش هوای مامانای نگران و بچه ...

دختر من 8سالو 3ماهشه قدش الان فک منم نزدیک 135 باشه وزنشم 33 ولی سن استخوانی 11سال نشون داده اگه بر حسب نظریه دکترا پیش برع قدش کمتراز 150 میشه ولی من اینو قبول ندارم اگه به دکترا باشه دختر ایرانی همه قدشون زیر 160 بود الان

دختر من 8سالو 3ماهشه قدش الان فک منم نزدیک 135 باشه وزنشم 33 ولی سن استخوانی 11سال نشون داده اگه بر ...

دقیقا دختر منم ۸ سال و ۳ ماهشه، قدش ۱۳۳ و وزنش ۳۵ کیلوئه، چند ماه پیش موهای پرزی زیر بغلش دیدم ،ناحیه تناسلی مو نداره، سینه ش بزرگه ولی کاملا نرم و چربیه، اصلا سفت نیست، خیلی نگران شدم با خواهرم مشورت کردم و چون چند سال درگیر این مسئله بود و چون من وسواس فکری شدید دارم ،بر اساس نظر پزشک آنلاین تصمیم گرفتم فقط علایم رو تحت نظر بگیرم، چون دکتر به خواهر زادم شش ماه فرصت داد تا اگه علایم شدید تر شد درمان رو شروع کنه، تا الان که خداروشکر دخترم علایم خاصی نداره

دقیقا دختر منم ۸ سال و ۳ ماهشه، قدش ۱۳۳ و وزنش ۳۵ کیلوئه، چند ماه پیش موهای پرزی زیر بغلش دیدم ،ناحی ...

پناه برخدا عزیزم ایشالله که مشکلی نباشه. منم وسواس فکری شدیددد دارم به شدت هم روی دخترم حساسم وترسو هستم.. عکس از مچ دستش بگیر ببین سن استخوانی چقدره.. برای دختر من گفت بلوغش خیلی پیشروندس 

ترشح نداره دخترتون ؟؟دختر من ترشح زرد داشت آمپول زدیم ترشحش قط شد 

منم خیلی ترسو هستم ، همسرم خیلی دعوام میکنه، اصلا راضی نمیشه ببرمش عکس بگیرم، میگه استرس نده به بچه، از بچگی گاهی اوقات ترشح خیلی کم داشت به ندرت چون توپوله زود قارچ میگیره، شما آمپول تاخیر زدین؟ آزمایش هورمونی هم دادین؟

منم خیلی ترسو هستم ، همسرم خیلی دعوام میکنه، اصلا راضی نمیشه ببرمش عکس بگیرم، میگه استرس نده به بچه، ...

شما چقد منی.. منم چقد شمام😁اره گلم فعلا جوابشو نگرفتم.. ازمایش.. سنو گرافی.. عکس مچ دست.. ام ار ای اونم نیومده جوابش فعلا 

منم خیلی ترسو هستم ، همسرم خیلی دعوام میکنه، اصلا راضی نمیشه ببرمش عکس بگیرم، میگه استرس نده به بچه، ...

بله فعلا دوماه براش دیفرلین تزریق کردیم ولی یه وقتایی میزنه به سرم ادامش ندم از ترس عوارض