2777
2789
عنوان

سنگ کلیه😭😭😭😭

396 بازدید | 14 پست

سلام دوستان گرامی 

وقتتون بخیر 

دوستان راهکاری برای خورد شدن سنگ کلیه دارید به جز سنگ شکن که مؤثر بوده باشه 

ممنون میشم اگر اطلاع دارید جواب بدهید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون

فقط و فقط ابجو.یعنی خورد میکنه سنگ رو.

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
فایده نداشته😭

الکل دار بوده؟؟؟؟امکان نداره آبجو خورد نکنه سنگو من برادر شوهرم سنگاش یه جوری بود که گفتن باید عمل بشه تا در بیارن سنگارو.با آبجو خورد و خاکشیر شد سنگاش

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
فایده نداشته😭

عزیزم🥺

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

من مامانم کلیش سنگ سازه دوبار جراحی کرده هی دوباره کلیش سنگ ساخته بعد رفتیم پیش ی خانم دکتر وحیدی به مامانم سنگکل داد مامانم اونو چند تا قطره میریزه تو آب میخوره بعد پا میشه یکم جنب و جوش میکنه سنگش میوفته البته اینم بگما دکتر وحیدی گفتن بستگی به اندازه سنگ داره مال مامان من سنگاش خ ریز بودن ولی همونا پدرشو در آورده بودن سنگ کلیه خ بده بنظرم توام اول ی مشاوره بگیر بعد سنگکل بخور یا هر روش دیگه ای رو که میخوای امتحان کن من شماره دکتر مامانمو میذارم اگر خواستی از ایشون مشاوره بگیر 44050881