2777
2789
عنوان

فوق لیسانس قبول شدم اما...

4125 بازدید | 49 پست
دوستان عزیزم من فوق حقوق عمومی دانشگاه شیراز قبول شدم. خیلی خوشحالم اما از روزی که فهمیدم تا امروز همش دلشوره دارم. فکر می کنم مامان بدی هستم که از وقت نی نی ام مجبورم بزنم و برم دانشگاه. راستش هفته ی 1 شب نمی تونم پیشش باشم. عصر دوشنبه با پرواز می رم شیراز و ظهر سه شنبه بر می گردم...
تو رو خدا بگین با این عذاب وجدان چکار کنم. شوشو هم همش منو تشویق می کنه و میگه خیلی عالیه که دانشگاه شیراز قبول شدی...با ارزشه و به هیچ قیمتی از دستش نده .قراره شب هایی که نیستم مامان بیاد خونه ی ما و در نگهداری از نی نی به شوشو کمک کنه.امامن.....
عزیزم به این فکر کن که همین نینی فردا که بزرگ بشه به چنین مادری افتخار میکنه و باعث سربلندیش میشی
این روزا میگذره بایک شب در هفته پیش نی نی نبودن مادر بدی نمیشی قبولیت هم مبارک باشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همون که دیانا گفت. اگه نری تا آخر عمرت حسرت میخوری. مامانت که هست. از خودت بهتر از نی نی مواظبت میکنه. نی نی هم مستقل بار میاد. موفق باشی.
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
2805
از خرداد که فهمیدم حامله هستم ...خوندم تا.............بهمن.........چون واقعا کار کردن برام سخت بود و بیشتر اوقات نشسته بودم رو کاناپه استفاده کردم و به جای خوندن رمان. کتابهای نشر پردازش رو خوندم. عالیه. اگه خوب بخونیشون قبول میشی
منم با دیانا خیلی موافقم و خودم هم با شرایطی مشابه تو امسال قصد دارم واسه نی نی اقدام کنم...اصلا نگران نباش ..خدا خیر ما رو می خواد...یکم سختی داره ولی می ارزه
آنچه هستی هدیه خدا به توست و آنچه خواهی شد هدیه تو به خداوند است...پس بی نظیر باش
موقع خوندن ویارم داشتی؟...من باید ماههای اول حاملگیم درس بخونم...اگه خدا بخواد و حامله بشم البته....تورو دیدم امیدوارتر شدم
آنچه هستی هدیه خدا به توست و آنچه خواهی شد هدیه تو به خداوند است...پس بی نظیر باش
سلام پوپک جان بهت تبریک می گم
راستی چه رشته ای می خونی منم خیلی دلم میخواد بخونم به نظرت دیر نشده اگه از الان شروع کنم ؟
مـــــــن ... عاشق نیستم ... فقط گاهی حرف تو که می شود ... دلم مثل اینکه تب کند ... گرم و سرد می شود ... آب می شود ... تنگ می شود ... اینکه عشق نیست ... هست ؟؟
راستی منم هر هفته رفت و امد دارم...دوست دارم باهات حرف بزنم چون این ترم هردو مثل همیم...درد دل خوبه...موفق باشی
2810