2777
2789
عنوان

چشم پزشکی

48 بازدید | 2 پست

سلام دوستان .چشم پزشک خوب در رشت که تشخیص خوب باشه سراغ دارید؟خیلی از دکترها یا مریض جدید قبول نمی کنن یا فقط برای عمل پذیرش می‌کنن.ولی من تاری دید دارم و شدیدا اشک می‌ریزم فقط می خوام برم معاینه بشم

آقای دکتر امیر فدایی متخصص چشم پزشکی میگوید باید به جای تشخیص مشکلات موجود بر مراقبت پیشگیرانه و سلامت جامع چشم تأکید کرد . رویکرد او شامل آموزش بیماران در مورد سبک زندگی مناسب چشم راهنمایی در مورد تغذیه صحیح، تمرینات چشم و مراقبت منظم از چشم می‌شود. این استراتژی جامع اطمینان از تشخیص و درمان بیماری‌ها و همچنین حفظ دراز‌مدت سلامتی دید بیماران را فراهم می‌کند.دکتر امیر فدایی دارای گواهینامه معتبر از دانشگاه شهید بهشتی نیز میباشد.

1. آزمایشات جامع چشم
  2. جراحی چشم با لیزر
  3. لازک یا لیزیک
  4. مراقبت و جراحی شبکیه
  5. چشم‌پزشکی کودکان
  6. درمان اختلالات قرنیه

چشم‌پزشکی کودکان شناسایی زودرس و درمان مشکلاتی نظیر کوتاه‌بینی، دوربینی از مراحل اساسی در چشم‌پزشکی کودکان است. درمان مشکلات بینایی در دوران کودکی می‌تواند کمک کند تا مشکلات در آینده ایجاد نشوند.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.