2777
2789
عنوان

تقاصم را سبکتر کن گناهم را نمیدانم!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 22100 بازدید | 139 پست
این در حالیه که توی 3 سال دوستیمون هر روز و هر ساعت اینو تکرار می کرد که دوستت دارم بدون تو می میرم و از این مزخرفات بعد از ازدواج از این رو به اون رو شد دیگه زبونش برای گفتن این کلمات نچرخید در صورت که من عادت کرده بودم بعدها متوجه شدم خیلیها این جورین پیشنهاد من به تو اینه که تمومش کن و ادامه نده در عین حال حواست به کارها و تلفناش و رفت و آمدهاش به طرز نا محسوسی باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانومای گل از همتون ممنونم.
باهاتون که حرف میزنم خیلی آروم میشم.
تورو خدا تنهام نزارین.
پسرم رو از فردا میبرم مهد. میخوام برم باشگاه.میخوام یه کم واسه خودم زندگی کنم. نمیخوام همه وقتم در اختیار اون و پسرمون باشه.
با اینکه درس خوندم ولی با کار کردنم موافق نیست.میگه نیازی نداری کار کنی.
ولی حس میکنم اینجوری به درد هیچی نمیخورم.باید واسه خودم یه سرگرمی جور کنم.

بازم راهنماییم کنید.بهتون احتیاج دارم.
با وجود اینکه آدم فوق العاده اجتماعی هستم و دوستای خوبی هم دارم ولی تا حالا اینقدر احساس تنهایی نکرده بودم.
چون نمیتونستم راجع به این موضوع باهاشون درد دل کنم.
مدارا میکنم وقتی که تو میری
میدونم با یه حس تازه درگیری
مارال جون اگه دوست داری حرفات رو همین اینترنتی با یه روانشناس در میون بزاری ادرسش رو برات میزارم.
اگه عضو نیستی عضو بشو.اگه دوست نداری کسی بفهمه میتونی براش پیغام خصوصی بزاری.مطمئن باش ستاره خیلی خوب راهنماییت میکنه. امتحانش ضرر نداره. او بهتر از همه ما میتونه کمکت کنه.

http://mamisite.com/forum/viewtopic.php?f=79&t=1843&start=240
عزیزم . دستت رو به دامن خدا بنداز نه تو دامن بنده خدا.

خدا کنارته. بزرگترین قدرت و بزرگترین حکمت. کسی که بالای همه قدرتهاست و میتونه در یک لحظه همه چیز رو عوض کنه.

صداش بزن . ثانیه به ثانیه توقلبت ازش کمک بخواه و به کمکش ایمان داشته باش .مطمئن باش کمکت میکنه.اینو من بهت قول میدم. قول شرف

فقط صبور باش-افکار منفی رو دور کن و عاقل باش و کاری نکن که بدرو بدتر کنی...

ما اینجا حداقل یتونیم با هم درددل کنیم اما کمک رو از خدا بخواه.اونی که شوهرتو افرید.توروافرید و پسرت روافرید. پس از پیروزی بیا و اینجا خبر خوشحالیتو بده. موفق باشی دوست خوبم
مارال جون منم مثل بقیه دوستان اعتقاد دارم که همش مثل بازجوها منتظر اعتراف نباش...همین قدر هم نشون میده که پشیمون شده نذار بیشتر از این روتون به روی هم باز بشه....فکر نکن خیلی بدبختی ...من کسی رو میشناسم که زن بسیار خانم و فهمیده ای هم بود شوهرش میرفت با زنهای خراب و هرزه بعدش میومد جزئیات رو مو به مو واسه زنش تعریف میکرد ... بهش هم میگفت همینه که هست نمیخوای هری...ولی اون زن بیچاره به خاطر سه تا بچه اش حتی جیک هم نمیزد فقط شبها گریه میکرد...حالا البته مرده سنش رفته بالا و یه جورایی زمینگیر شده و به شدت از رفتار سابقش پشیمونه ولی خب چه فایده...

حالا حرفم اینه که بازم شوهرت کاملا معلومه که خیلی دوستت داره ...مردها مغرور هستند زیاد گیر نده که بیا معذرت بخواه یا اعتراف کن...به جاش به خودت برس برو ورزش تو خونه خودتو خوشگل کن ...برو آتلیه از خودت عکسهای خوشگل بگیر بزن به در و دیوار اتاقت ...خلاصه هر کاری بلدی بکن تا دچار افسردگی نشی...
خدا بزرگه همه چیز درست میشه عزیزم...بوس بوس
yesterday you said tomorrow....just do it
فرشته جون.گلی و ملودی عزیز !
ازتون ممنونم.
من اصلا زن شلخته ای نیستم.همیشه هم به خودم میرسم.به جز مواقعی که شاید مریض بودم شوهرم هرگز منو نا مرتب ندیده.
لباسای تو خونم از لباسای مهمونیم شیک تره.
فقط میخوام بگم منی که این همه خودمو واسش خوشگل میکردمو و همه فکر و ذکرم اون بود چه حقی داشت که بگه تو به من توجه نمیکردی؟
به قول ساره عزیز دنبال بهونه میگردن.
امیدوارم که حدسای شما و من که میگیم هنوز دوسم داره درست باشه.
وگرنه حتی یه لحظه هم تحملش برام ممکن نیست!
مارال عزیزم ..هیچ وقت اشتباه را نکن که بخواهی مشکل زندگی وشوهرت را با کس دیگه ای در میون بزاری منظورم همون آقاست...همیشه آدم از جایی ضربه میخوره که اصلا انتظارش را نداره واین سخت ترین ضربه است ....... واین را بدون که مردها برخلاف ما زنها که خیلی حساس وزود رنجیم بسیار موجودات خاص ودقیقی هستن وتمام کاراشون رو برنامه است ....... شاید تو هم زیاد حساس شدی واین اتفاقات هم بی دلیل افتاده وذهن تو برداشت اشتباه کرده ....اگه یه مرد بخواد دروغ بگه ووقتش را جای دیگه ای تلف کنه اینقدر راه وجود داره که بتونه کارش را پنهان کنه ودلیلی نداره گوشی وخط رابه ت نشون نده .....به نظرم بهتره یکم بیشتر رو کرات دقیق بشی و مثل یه خوهر بهت میگم وچون خودم چند سال پیش داشتم الکی الکی زندگی وشوهرم را به یه دلیل بیخود به باد میدادم ......تمام زندگیم را بیخیال شده بودم ومیخواستم برم یه کشور دیگه تا بتونم از نزدیک کسی که باهاش مشاوره میکردم وباهاش دردودل میکردم را ببینم
خدای خوبم ...دخترم رو برام حفظ کن .
من خودم اینقدر درگیر زندگی واین کارای خاله زنکی شده بودم که این یکی دو ماه خیلی دعوا ومشکل داشتیم ....سعی کن به جای این که در برابر شوهرت یه سد بشی یه کاری کنی که باهاش صمیمی بشی ....شاید اینقدر درگیر این فکرها شئی که دیگه از همه چیز واسه شوهرت یه خیانت میسازی...باور کن کردها خیلی دوست دارن که وقتی وارد خونه میشن با یه روی باز باهاش روبرو بشی ... باهاشون مهربون شی .درکشون کنی ...وبه قول معروف جوت مثبت باشه ...باور کن همیشه واسه جدایی وقت هست ...سعی کن شوهرت را به دست بیاری ...وقت بیشتری را باهاش باش ..پیشنهاد بده با هم برید جاهایی که خیلی با هم خاطره های رمانتیک دارید ...برای زندگیت تلاش کن وراحت نباز وحتی اگر زن دیگه ای هم هست خودت را مغلوب نکن ....بهش روحیه بده باور کن امتحانش بی ضرره ... همین امشب امتحان کن ..وسعی کن از ناراحتی ها بگذری ...وذهنت را از خوبیهاش پر کنی
خدای خوبم ...دخترم رو برام حفظ کن .
راستی الان که زنگ زدم بهش که بگم چی واسه خونه لازم داریم یه طوری سرد باهام برخورد کرد که انگار من مقصرم.
اصلا تحویل نگرفت بدون خداحافظی هم قطع کرد.
دیگه با این اخلاق گندش نمیدونم چه جوری کنار بیام؟؟
خیلی از خود راضیه.
به نظرم اگه دو روزم باهاش قهر نمونم که پر رو میشه؟فکر میکنه چه خبره!
هر چی فکر میکنم عقلم قد نمیده.
همه نصیحتاتون رو میخونم و تاییدش میکنم ولی نمیتونم بهش عمل کنم.
خیلی سخته به خدا.
ای کاش بمیرم و این همه رنجو تحمل نکنم!
بیشعور حداقل یه اس ام اس هم نمیده که از دلم در بیاره.
اصلا از این کارا بلد نیست.اون وقت به طرف اس ام اس میده عزیزم عزیزم راه میندازه!
همشون آشغال و کثافتن.
2810