2777
2789
عنوان

مامانهای مشهدی که نی نی 90 دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 33804 بازدید | 547 پست
سلام به همه
الهی ملیحه مواظب دخترکون باش!
سیما من با قرا صبح موافقم پارک به شرطی که یکی بیاد دنبالم!ههههههههههههه اخه ماشین ندارم!گریههههههههه
خوب ما همبگیم که سید یاسین داره ده دنودنه میشه!بچه ام خیلی ب ی قراره اخه دوتا دندون اسیای بالا وپایین رو با هم د ر اوردهو همیچیننیه د ندون دیگه فک پایین !یعنی 3 تا باهم!
کلا این بچه کارش به ادم نمیمونه!نه به این که سر7 تا دندون 3 ماه توقف کرد نه به الان دو هفته 3 تا دندون در اورده!
خدایا شکرت خودت کمکم کن تا دوفرشته اسمونی ام خوب تربیت کنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همگی مامان پریا جون مواظب دخترت باش تبش براس دندون نیست دختر منم 1دندون امروز دراورد شد4دندونه
سر دندون قبلی تب کرد بردم کلنیک سلامت گفت تب ربطی به دندون نداره یک ویروس جدیده که فقط تب میکنه تا40درجه دیروزم پسر دوستم تب کرد
خیلی مراقیش باش
امروز اوا ساعت8وقت دکتر رفاهی داره واسه چکاپ ماهیانه
وای صدرا هم شبا بی تابه
همه دکترا می گن تب ربطی به دندون نداره ولی قدیمی ها می گن داره هههههههههههههه
صدرا هم بد جور سرما خورده و سینه اش داغونه و پنیسیلین خورد گرییییییییییییییییییییییییه
ولی همچنان 6 دندونه است
در روزگاری که خنده مردم بخاطر شکست توست ، برخیز تا بگریند
ممنونم نفس عزیز آره دکتر پریا دکتر پراگمی هست خیلی خوبه که تلفنی هم جواب میده بهم گفت تا 48 ساعت بهش دیفن و استامینفن بده احتمالا تب ویروسی هست اگر با سرفه شدید همراه شد شنبه بیارش ببینمش
راستی دکتر نی نی های شما هم تلفنی جواب میدن یا حتما باید ببرینشون
Lilypie Maternity tickers
فهیمه جون مال دندونشه بی تابیش
دیروز وان بادی پریا رو آب کردم بردمش حمام خیلی خوشحال شد حالا عکسها شو میذارم واستون هر چند که مامانم کلی دعوام کرد که بچه که تب داره چرا بردیش حمام ولی به نظرم که بهتر شد حالش
Lilypie Maternity tickers
ملیحه جون صدرا از اول بی تاب بود
حالا باید آز کامل ببرمش ببینم چی می شه
کلا این بچه خواب نداشته و نداره
.
.
ممنون ندا جونممممممممممممممممم
.
دکتر صدرا فرهت ولی تلفنی جواب نمی ده مشکلی سوالی چیزی باشه تلفنی از دکتر آزما می پرسم
خیلی ماه
در روزگاری که خنده مردم بخاطر شکست توست ، برخیز تا بگریند
دوستان وبلاگمو با کارای جدید up کردم http://www.niiniicenter.mihanblog.com/

این شماره منه 09381554314 مامان سروش(شیما)

اینم ادرس کلوپم http://www.ninisite.com/clubs/chat.asp?clubID=14559&ChatDate=8-3-1391
مزون و شو دائمی لباس کودک در شهرک غرب www.soroushmezon.ir 09381554314