2777
2789
عنوان

مامانهای مشهدی که نی نی 90 دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 33804 بازدید | 547 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من کالسکه نمی یارم ..انیتا رو هم باید رو کالسکه راه بدی..در ضمن محوطه اش تو عکساش اونقدر بزرگ نیست که کالسکه بخواد
کوله بارم بر دوش، سفرى مى‎ ‎باید،سفرى تاته تنهایى محض...

هرکجا لرزیدى،از سفر ترسیدى ، فقط آهسته بگو: من خدا را دارم!
آقااااااااا.....منم خونه مامانم بودم ......لادن....آخه یه دفعه قرار گذاشتین....دوست داشتم بیام......مخصوصا شما مامانای بهار مشهدی که من از دورا بارداریتون میشناسمتون و وبتونو دنبال میکردم....هدی....مونایی....گلناز.....و.....یکم بیاین بیشتر باهم آشنا بشیم.....آخه همسری من یه کوچولو حساس بیییییییید......

راستی من لیستو کامل کنم:

نام.......نام نی نی.......تاریخ تولد نی نی ......بیمارستان ......وزن .......محل سکونت......نام دکتر...تحصیلات...شغل

1-ملیحه......پریا.........15 اردیبهشت 90.....سینا.......2920......بلوار اندیشه......پور جواد.....لیسانس شیمی..خانه دار

2.ندا..........رادوین......24فروردین90.........مهر........3100........هاشمیه........آریامنش

3-سیما .... انیتا ........8 فروردین 90........مهر ........3450......کوهسنگی...... خادم و آذری متین .....نرم افزار....خانه دار

4-سحر.......زینب.......26 دی 90........بنت الهدی......3830......آخوند خراسانی.......ساعدی......لیسانس ادیان و عرفان و فعلا دانشجوی رشته بوووووووووووووووووق......خانه دار و بچه دار

5-آتنا....علی........17شهریور 90......ثامن الائمه......3300......مطهری جنوبی.....جندقی ....لیسانس حقوق.....خانه دار

6-هدی....سید یاسین.....20 فروردین 90...مهر......3220......فعلا دکتر حسابی......موسوی فرو پاکدامن ......لیسانس شیمی......تدریس کامپیوتر

7-اعظم.....ترنم...........13 بهمن 90.......بنت‌الهدی...3500 .........رضا شهر.......قدسیه علوی

8-صبا.... سوگند .......29شهریور90...... سینا ..... 3.100 .....سازمان اب صادقی ..... شهناز شیبانی ... لیسانس ...... شاغل در یه اداره دولتی
اینم چند تا عکس من...
آپلود عکس کوچولوهای فارسی
از سمت راست انیتا ی نازو مطلوم.پریای خوشگل. امیر علی پسر افسان جون و سید یاسین
اینم شایلین دخمل باربی گلناز جون...
خدایا شکرت خودت کمکم کن تا دوفرشته اسمونی ام خوب تربیت کنم