2777
2789
عنوان

مامانهای مشهدی که نی نی 90 دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 33804 بازدید | 547 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من انیتا رو تو هفت - هشت ماهگی بردم اتلیه میلاد با اینکه کلی تبلیغ زده بود اتلیه تخصصی کودک حتی یه دکور مخصوص هم نداشت و کارش هم بد نبود اما معمولی بود ... من اگر دوباره بخوام انیتا رو ببرم اتلیه همون روناک می برم .. چون عکس اتلیه رو می خوام هر سال روز تولدش بگیرم که اینجوری روناک سی درصد تخفیف میده و کارهاش گرون نیست به نظرم .. چون خواهرم دو سه سال پیش بچه اش رو برد استودیو گلامور که عکسش خیلی معمولی بود ولی خیلی گرونتر از روناک دراومده بود

من انیتا رو ساعت 11 بردم و به نظرم زمان خوبی بود چون خوابش نمی اومد ... گرسنه هم نبود و خسته هم نبود
کوله بارم بر دوش، سفرى مى‎ ‎باید،سفرى تاته تنهایى محض...

هرکجا لرزیدى،از سفر ترسیدى ، فقط آهسته بگو: من خدا را دارم!
ممنونم سفید برفی جون.
حالا که انلاینی یه سوال بپرسم.
چند روزیه میخام عکسای علی رو توی وبلاگش اپلود کنم ولی نمیشه.حجم عکساش هم کمه و مجازه ولی بااین وجود نمیشه.شما دلیلش رو میدونی؟
www.alijgar.persianblog.ir
مت توی بلاگفا وبلاگ دارم و پرشین بلاگ رو نمی دونم اما توی بلاگفا اگر جای دیگه اپلود کنی و لینک رو بذاری توی وبلاگ عکسا دیده میشه .. تو پرشین بلاگ چطوره ؟
کوله بارم بر دوش، سفرى مى‎ ‎باید،سفرى تاته تنهایى محض...

هرکجا لرزیدى،از سفر ترسیدى ، فقط آهسته بگو: من خدا را دارم!
2810