2777
2789
عنوان

مامانهای مشهدی که نی نی 90 دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 33804 بازدید | 547 پست
نام.............نام نی نی..............تاریخ تولد نی نی
1.ملیحه............پریا................15 اردیبهشت 90
2.آتنا...............علی...............17 شهریور90
3-مریم......... مامان نازنین زینب.......11 مرداد
4-هدی..........سید یاسین..........20فروردین
5-سفید برفی.... انیتا............8 فروردین
6-سحر.............زینب...........26 دی90

سلام....از آشناییتون خوشبختم.....دلم یه همچین تاپیکی میخواست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب همشهریهای عزیز چطورین ؟؟
من طرف کوهسنگی زندگی می کنم و از مامی یاسین دورم .. اگر کسی نزدیک من هست خوشحال میشم با هم قرار بذاریم و بچه ها رو با هم ببریم گردش
کوله بارم بر دوش، سفرى مى‎ ‎باید،سفرى تاته تنهایى محض...

هرکجا لرزیدى،از سفر ترسیدى ، فقط آهسته بگو: من خدا را دارم!
وای وای وای......آبروی مشهدی ها رو بردین.....خب بیاین دیگه مامانای بی بخار......

منم بعد از ازدواج اومدم آخوند خراسانی.....خودم بزرگ شده بلوار هنرستان هستم......خونه پدر شوهر و مادر شوهر خدا بیامرزم(هر دو ) زندگی میکنم......
نام.............نام نی نی..............تاریخ تولد نی نی .........بیمارستان تولد........وزن نی نی.........محل سکونت
1-ملیحه......پریا......................15 اردیبهشت 90...............سینا...............2920................بلوار اندیشه
Lilypie Maternity tickers
نام.............نام نی نی..............تاریخ تولد نی نی .........بیمارستان تولد........وزن نی نی.........محل سکونت
1-ملیحه......پریا......................15 اردیبهشت 90...............سینا...............2920................بلوار اندیشه
2-سیما .... انیتا ......................8 فروردین 90.................مهر ...............3450................کوهسنگی

رادوین منم 24 فر.ردین دنیا اومده

2-سیما .... انیتا ......................8 فروردین 90.................مهر ...............3450................کوهسنگی
3.ندا............رادوین..................24فروردین90................مهر...................3100...............هاشمیه

کاش اسم دکترتونو هم مینوشتین
من با پیشنهاد سایه موافقم پس داریم:
نام............نام نی نی.......تاریخ تولد نی نی .........بیمارستان ......وزن ........محل سکونت......نام دکتر
1-ملیحه......پریا.............15 اردیبهشت 90...............سینا.......2920...........بلوار اندیشه......پور جواد

Lilypie Maternity tickers
نام............نام نی نی.......تاریخ تولد نی نی .........بیمارستان ......وزن ........محل سکونت......نام دکتر

1-ملیحه......پریا.............15 اردیبهشت 90...............سینا.......2920...........بلوار اندیشه......پور جواد

2.ندا..........رادوین...........24فروردین90..................مهر..............3100.............هاشمیه........آریامنش
نام............نام نی نی.......تاریخ تولد نی نی ......بیمارستان ......وزن ........محل سکونت......نام دکتر

1-ملیحه......پریا.............15 اردیبهشت 90...........سینا.......2920...........بلوار اندیشه......پور جواد

2.ندا..........رادوین...........24فروردین90..............مهر........3100.............هاشمیه........آریامنش

3-سیما .... انیتا ..............8 فروردین 90..............مهر ........3450...........کوهسنگی..... خادم و آذری متین

نام............نام نی نی.......تاریخ تولد نی نی ......بیمارستان ......وزن ........محل سکونت......نام دکتر

1-ملیحه......پریا.............15 اردیبهشت 90...........سینا.......2920...........بلوار اندیشه......پور جواد

2.ندا..........رادوین...........24فروردین90..............مهر........3100.............هاشمیه........آریامنش

3-سیما .... انیتا ..............8 فروردین 90..............مهر ........3450...........کوهسنگی..... خادم و آذری متین

4-سحر.......زینب.............26 دی 90...............بنت الهدی......3830..........آخوند خراسانی.......ساعدی
2810