2777
2789
عنوان

مامانهای مشهدی که نی نی 90 دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 33804 بازدید | 547 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وایییییییییییییییییییییییی این زینب کوشوووولوی ما جیگرشو برم با این تل خوشجلش و این دخمله از حالا پاشو کرده تو کفش مامانش
من دیروز اومدم فاتحه جلوی موهای پریا رو خوندم شده مثل دختر داهاتیها ههههههههه
Lilypie Maternity tickers
نام............نام نی نی.......تاریخ تولد نی نی ......بیمارستان ......وزن ........محل سکونت......نام دکتر

1-ملیحه......پریا.............15 اردیبهشت 90...........سینا.......2920...........بلوار اندیشه......پور جواد

2.ندا..........رادوین...........24فروردین90..............مهر........3100.............هاشمیه........آریامنش

3-سیما .... انیتا ..............8 فروردین 90..............مهر ........3450...........کوهسنگی..... خادم و آذری متین

4-سحر.......زینب.............26 دی 90...............بنت الهدی......3830..........آخوند خراسانی.......ساعدی
5-آتنا..........علی............17شهریور 90..........ثامن الائمه......3300..........مطهری جنوبی........جندقی
www.alijgar.persianblog.ir
خوب میبینم این حا راه افتاد !خوبه!
نام............نام نی نی.......تاریخ تولد نی نی ......بیمارستان ......وزن ........محل سکونت......نام دکتر

1-ملیحه......پریا.............15 اردیبهشت 90...........سینا.......2920...........بلوار اندیشه......پور جواد

2.ندا..........رادوین...........24فروردین90..............مهر........3100.............هاشمیه........آریامنش

3-سیما .... انیتا ..............8 فروردین 90..............مهر ........3450...........کوهسنگی..... خادم و آذری متین

4-سحر.......زینب.............26 دی 90...............بنت الهدی......3830..........آخوند خراسانی.......ساعدی
5-آتنا..........علی............17شهریور 90..........ثامن الائمه......3300..........مطهری جنوبی........جندقی

6-هدی....سید یاسین.....20 فروردین 90...............مهر......3220......فعلا دکتر حسابی......موسوی فرو پاکدامن
خدایا شکرت خودت کمکم کن تا دوفرشته اسمونی ام خوب تربیت کنم
خوب برا خالی نبودن تاپیک...
این شاهزاده یه ساله من 24 فروردین 91...
آپلود عکس کوچولوهای فارسی
اینم 30 فروردین 91...
اینم همون روز رادوین پسر گل ندا جون...هههههه داره سوپ میخوره قربونش برم من!
خدایا شکرت خودت کمکم کن تا دوفرشته اسمونی ام خوب تربیت کنم
سلام به همه .. خوبین؟
به به چقدر کوچولوی ناناز دیدم ...

ملیحه جون ... عکس انیتا رو توی عکاسی روناک .. خیام 10 ... زیر رویال سنتر گرفتم .. روز تولد ش اگه بری 30 درصد تخفیف میده
کوله بارم بر دوش، سفرى مى‎ ‎باید،سفرى تاته تنهایى محض...

هرکجا لرزیدى،از سفر ترسیدى ، فقط آهسته بگو: من خدا را دارم!
سلام.یه سوال دارم بهتر دیدم همین قسمتی که همه همشهری هستیم مطرح کنم.
شما جایی که محصولات بادی داشته باشه سراغ دارین؟آدرسش کجاست؟
محصولاتی مثل استخر.صندلی بادی.مبل بادی.توپ بادی.عروسکهای بادی و... .
www.alijgar.persianblog.ir
شهر بادی چندتا هست .. راهنمایی اول راهنمایی 20 .. توی احمد اباد هم هست .. توی الماس شرق هم داره
کوله بارم بر دوش، سفرى مى‎ ‎باید،سفرى تاته تنهایى محض...

هرکجا لرزیدى،از سفر ترسیدى ، فقط آهسته بگو: من خدا را دارم!
سلام دوستای گل مشهدی...

6-هدی....سید یاسین.....20 فروردین 90...............مهر......3220......فعلا دکتر حسابی......موسوی فرو پاکدامن
7-اعظم.....ترنم...........13 بهمن 90...................بنت‌الهدی...3500 ..........قدسیه علوی.......رضاشهر
2810