2777
2789
عنوان

مامانهای مشهدی که نی نی 90 دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 33804 بازدید | 547 پست
توجــــــــــــــــــــــــــــــه********************** توجــــــــــــــــــــــــــــــــه

خب انگار مهمونی شب یلدا واسه چهارشنبه 29 آذر

من لیست همه بچه ها رو ندارم اما فکر کنم من شروع میکنم هر کی که قراره بیاد لیست و کامل کنه لطفا ....

و یه چیز دیگه اینکه لطفا هر کی دوست داره یه چیزی همراش بیاره که معصومه جون دیگه بیشتر از این تو زحمت نیفته چون خداییششششش مهمونی دادن با یه بچه کوچیک خیلی سخته

لیست مهمونی شب یلدا خونه معصومه جون:

1- فهیمه و صدرا.........انار دون شده میارم و اگه برسم بیسکویت هندونه ای

بچه ها لطفا این لیست رو کامل کنین که مصی بدونه چند تا مهمون واسه اون روز داره.......واسه همراه آوردن خوراکی هم هر کی دوست داشتااااااااااا .......یه پیشنهاده......یه وقت نگین من جسارت کردمممممممممممممم به کسی
در روزگاری که خنده مردم بخاطر شکست توست ، برخیز تا بگریند
توجــــــــــــــــــــــــــــــه********************** توجــــــــــــــــــــــــــــــــه

من لیست همه بچه ها رو ندارم اما فکر کنم من شروع میکنم هر کی که قراره بیاد لیست و کامل کنه لطفا ....

و یه چیز دیگه اینکه لطفا هر کی دوست داره یه چیزی همراش بیاره که معصومه جون دیگه بیشتر از این تو زحمت نیفته چون خداییششششش مهمونی دادن با یه بچه کوچیک خیلی سخته

2-هاله و دریا...... متاسفانه نمیتونم قولی بدم چون تا ساعت 6 سر کارم!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فهیمه جون عزیزم دستت درد نکنه...مامانم هست میاد کمکم قربونت بشم مهربونننننننننننننننن

هاله تو فقط خودتو برسون ما خودتو میخایمممممم و صدالبته دریارو

ملیحه جون من شمارتو نداشتم عزیزم وگرنه بهت اس ام اس میزدم ساعت 6 روز 4شنبه 29 اذر
شمارتو میل کن برام تا ادرس و اس کنم واست عزیزممممممممممممم
راستی سالگرد ازدواجت هم پیشاپیش مبارک
Lilypie Third Birthday tickers خدایا به معصومیت علی اصغر نگه دار جوجه منم باش
به به عالیه تیرامیسو...ترئخدا تو زحمت نیوفتین بچه هااااااااااااااا

فقط باید بخوریم اون شب با این تفاسیر هههههههههههههه از دیدن خبری نیس فقط بخور بخور
Lilypie Third Birthday tickers خدایا به معصومیت علی اصغر نگه دار جوجه منم باش

2-هاله و دریا...... متاسفانه نمیتونم قولی بدم چون تا ساعت 6 سر کارم!!
3-هدی و سید یاسین..... بیسکوییت هندونه ای (فهیمه پختم اما تعریفی نشد!!!!!!!!!)

بچه ها من هیچ تصمیمی برای لباس خاص ندارم!!!!!!!!گریهههههههههههه
گویا خیلی شلوغه ؟اره به من اس کنین کیا میان!
خدایا شکرت خودت کمکم کن تا دوفرشته اسمونی ام خوب تربیت کنم