2777
2789
عنوان

حالت تهوع کرونا؟🙄

140 بازدید | 8 پست

آره ؟ میگن دوباره کرونا شروع شده 

من دو سه روزه سرما خوردم الان حالت تهوع دارم 

بچمم سه سالشه همین الان یه کم بالا اورد ولی علائم سرماخوردگی نداره 

فردا میریم دکتر ولی

چیه به نظرتون؟ 

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  

خب ۱۴ نفر دیدین یه چیزی می گفتین ☹

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان شاء الله طوری نیست  خدا بهتون سلامتی بده  بله متاسفانه داره کرونا برمیگرده و اونم فقط ...

مرسی جواب دادی عزیزم

نمیدونم ممکنه سرماخوردگی معمولی باشه ممکنم هس امیکرون باشه البته ظاهرا ریه روردرگیر نمیکنه پس نگران نباشین، منم در حال حاصر بدن درد دارم و دو درجه تب، ایشالا همه ی بیمارا خوب شن(:

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 
نمیدونم ممکنه سرماخوردگی معمولی باشه ممکنم هس امیکرون باشه البته ظاهرا ریه روردرگیر نمیکنه پس نگران ...

انشالله ممنونم