2777
2789
عنوان

مامانهای گل آبان 94

| مشاهده متن کامل بحث + 120159 بازدید | 20432 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مامانا نجمه جون و لژیاجون تبریک میگم. بچه ها واسه هم دعا کنیم تا آخر همه چی خوب پیش بره مخصوصا واسه مهربانی جون که الان یه خرده نی نیش داره اذیتش میکنه. البته نگران نباش مهربانی بعدا که به امید خدا به دنیا اومد تلافیشو سرش در میاریم که دیگه مامانش و اذیت نکنه
تنها به خدا توکل می کنم که او برای کفایت امور کافی است. خدا جونم دوست دارم دوسم داشته باش.
لژیا جون تبریک میگم بهت، خود منهم به احتمال زیاد مهرماهی میشه فندقم، به هر حال به جمع ما خوش اومدی :) امیدوارم چه طبیعی و چه سزارین، هرکدوم رو که انتخاب کردی بهترین انتخابت باشه و جوجه ات رو به سلامتی بغل کنی.
سلام صبحتون بخیر مامانیا مهفام جون من دلم میخاد یه دخمل ناز وتپلی باشه اخه یه پسرم دارم ‌ولی همسری دوس داره بازم پسر باشه
زیبا...هوای حوصله ابریست ....چشمی ازعشق ببخشایم تازودآفتاب بشویددلتنگی مرا زیبا...کنارحوصله ام بنشین
من و نسیم هم هرکدو یک پسر داریم و دلمون میخواد دختر داشته باشیم ولی وقتی فکر میکنم میبینم پسر هم خوبه، راستش خیلی فرقی برام نداره ولی همسر و پسرم به شدت دختر دوست دارند، همسرم که دوست داشت اولی هم دختر باشه، پسرک هم کلا فقط در مورد خواهرش و کارهایی که دوست داره در آینده براش انجام بده حرف میزنه و اصلا اسمی از برادر نمیاره
یه سوال من امروز صبح که بیدارشدم دستام خیلی ورم کرده بود به نظرتون خیلی زود نیس براورم دست وپا؟ واینکه من خیلی تنگی نفس دارم ینی نفس کم میارم شماهام اینطوری هستین؟ راستش یکم نگرانم بهنظرم برااین سن حاملگی خیلی زوده این علایم؟
زیبا...هوای حوصله ابریست ....چشمی ازعشق ببخشایم تازودآفتاب بشویددلتنگی مرا زیبا...کنارحوصله ام بنشین
پانیذ جون من باردارى اولمه.و تجربه زیادى ندارم.زنگ بزن از دکترت بپرس
خداوند همیشه بهترینها را برایم فراهم می کند. من هر لحظه شاد تر و پر انرژی تر از قبل هستم .شادی و آرامش از آن من است .ممنونم خدا
من توحاملگی قبلیم توهفته هفتم رفتم قلبم نشون دادولی این دفه دکی گفت پایان هفته هشت برو شما تو
پانیذ جون نمک نخوردی؟ من تو بارداری قبلیم هرروز غذای کمی شور یا غذای بیرون میخوردم فرداش حلقه ام تو دستم نمیرفت!!! ولی باز هم بهتره از دکترت سوال کنی، برای تنگی نفس هم همینطور.