من ازسال قبل تصمیم گرفتم به المان مهاجرت کنم الان نزدیک 8 ماهه هم کار میکنم هم کلاس میرم برا المانی و خودم هزینه های اولیه مو میدم اوایل با بابام مطرح کردم گفت باشه کاراتو بکن کمکت میکنیم منم رو بخش مالی مهاجرتم روش حساب رفتم الان ک ازش درخواست پول وکیل میکنم بهونه میاره ک میری بلایی سرت میاد انگار ن انگار ک خودش اوکی داده و الان نزدیک 8 ماهه دهنم سرویس شده از کار کردن و المانی خوندن چون واقعا سخته زبونش مامانم اوکیه تقریبا ولی بابام.....
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
کاری ک پدر رضایت نداره خیر توش نیست ازدواج کنید بعدش مهاجرت کنید بالاخره پدره و هزارجور دغدغه و آش ...
عجب
از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمیمونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
شغلتون چیه گلم؟ بعد باید چقدر از لحاظ مالی تامین باشی که بتونی مهاجرت کنی
من برنامه نویسم المان جای شغل های فنیه واقعا چون من از کارفرمای المانی تامین خواهم شد و به محض رسیدن به اونجا شغل دارم تمکن نمیخواد فقط هزینه وکیل و مدارک و اینا حدود 500 تومن اول میخوام و میدونم برا بابام پول زیادی نیس ولی به مشکل خوردم باهاش