خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ... 🥀🥀🥀🥀💔💔 پرنده ای کهــ رفت بگذارد برود....💔 هوای سرد بهانهــ است .... هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کسی انجام داده میگن اب ک تلخ باشه جادوداری ی همچین چیزی اگ میدونین بگین لطفا
بسم الله الرحمن الرحیم .برشیطون لعنت
سلام.مادر سه دختر هستم .سال ۹۸وقتی دختر سوم را باردار بودم بی خوابی های شبانه مرا با نی نی سایت آشنا کرد وقتی هدیه خدا به دنیا آمد چند ماهی از نی نی سایت دور شدم و بعد باز برگشتم چند وقتی دیدم وخواندم دعواهای مادر شوهر و جاری و عروس و زن برادر .سپس خواستم با کاربری جدید وارد شوم .پس قدیمی هستم هرچند تاریخ عضویتم جدید است
خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ... 🥀🥀🥀🥀💔💔 پرنده ای کهــ رفت بگذارد برود....💔 هوای سرد بهانهــ است .... هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔