2777
2789

ب دکتر گفتم عمل اینا نمیشه گفت چون بیضه شوهرت کوچیکه امکان نداره بعنی کلا عقیمه من همش میگفتم خدایا آی وی افم راضی ام تو فقط منو مامان کن نمیدونستم اینجوری قراره شکسته بشم😔

خدایا شکرت میدونم منو ب همه آرزوهام میرسونی🤩😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شکسته چیه ، مگه تنها رسالت و هدف خلقتت بچه آوردنه ؟

کمی عمیق فکر کن ، خوب تامل کن ، قرار نیست همه مامان بشیم درست مثل اینکه قرار نیست همه دکتر یا مهندس بشیم ، بپذیر و آروم باش 

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است 
رفتم برات پرسیدم میگم تو این تاپیک میکرواینجکشن ۹۴خیلیا اینجوری بودن مامان شدن با میکرو 

آزواسپرمش که انسدادی هست ولی بیضه هاشم کوچیکه

آزواسپرمش که انسدادی هست ولی بیضه هاشم کوچیکه

کوچیکیشو نپرسیدم نمیدونستم ازشون استارتر تاپیک اطلاعات زیادی داره گاهی میاد 

ولی چن ماهی ک خوندم اونجارو یکی بود آزو انسدادی بچه اش تازه به دنیا اومده رویان تهران میرفت دکتر شوهرش صدیقی گیلانی از بیضه براش اسپرم پیدا کردن 

پرسیدم عزیزم 

ولی مراکز درمانی برو نظر دکترای اونجارم بدونی خوبه زود ناامید نشو ابن سینا بهتراز همشونه فکنم 

توکل بخدا ان شاءلله ک میشه و خدابهت ی بچه ی سالم وصالح میده 

پرسیدم عزیزم  ولی مراکز درمانی برو نظر دکترای اونجارم بدونی خوبه زود ناامید نشو ابن سینا بهترا ...

ممنونم عزیزم🌷🥺

غلط کرد دکتره.بیارش بروجرد پیش دکتر رضا وتر شوهرمن تحت درمانش هس

سلام ببخشید شما مشکل همسرتون چیه؟ منم بروجرد هستم و مشکل همسرم ازو اسپرمیه میخوا برم تهران واسه درمان که چشمم به این تایپ افتاد میشه توضیح بدید

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
سلام ببخشید شما مشکل همسرتون چیه؟ منم بروجرد هستم و مشکل همسرم ازو اسپرمیه میخوا برم تهران واسه درما ...

شوهرم ازو اسپرمه.فعلا رفتیم پیش دکتر رضا وتر امپول اچ سی جی براش تجویز کرده با یه سری دارو که از صفری دربیاد

شوهرم ازو اسپرمه.فعلا رفتیم پیش دکتر رضا وتر امپول اچ سی جی براش تجویز کرده با یه سری دارو که از صفر ...

ممنون که جواب دادید یعنی گفتن امیدی هست؟دلیل آزو اسپرمی چی هست؟

شوهرم ازو اسپرمه.فعلا رفتیم پیش دکتر رضا وتر امپول اچ سی جی براش تجویز کرده با یه سری دارو که از صفر ...

سلام ببخشد شما پیش دکتر وتر نتیجه گرفتید؟