2777
2789
عنوان

خداجون ممنون ک مامان نشدنو سهم من کردی ولی حقم نبود😔

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 35 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🥺🥺

ماهم مشکلمون اسپرمه آسی شدم ۲۱ سالم بود اقدام کردم تا الان ک دارم میرم ۲۶

جوونی نکردم لعنتتتت...😐🌱

👑السلام علیک یا صاحب الزمان👑                                        و خدایی که به شدت جبران می کند❤️✨️
هیچ دکتری جواب نمیکنه.همیشه روشی هست.شماهم دکترت رو عوض کن برو یه مرکز ناباروری خوب .بزودی باردار می ...

بخدا اگ حرفای دکترو میشنیدی اینجور نمیگفتی گفت فایده نداره کلا شانس بچدار شدنتون زیر یک درصده

خدایا شکرت میدونم منو ب همه آرزوهام میرسونی🤩😘
فکر نکنم کسی مثل من بدبخت باشه😭 آزواسپرمه شوهرم

شنیدم از داخل بیضه میتونن یه اسپرم پیدا کنن.بازم میگم نا امید نشو برو یه دکتر دیگه.انشالله بشه و با ای وی اف باردار شی.

اگر نه اسپرم اهدایی.

اگرم نه جنین اهدایی.

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
فکر نکنم کسی مثل من بدبخت باشه😭 آزواسپرمه شوهرم

الان خیلیا همین مشکلو دارن با ای وی اف بچه دارشدن 

شوهرمنم الیگو اسپرم ینی همه فاکتوراش صفره مشکل دیگه ام داره ک نمیشه ای وی اف کنیم پس نگو بدبخت ترازتو نیس کاش شوهر منم ازو بود 

بااینحال من خیلی امیدوارم تاخداهست این مشکلات خیلی کوچیکه 😊

بخدا اگ حرفای دکترو میشنیدی اینجور نمیگفتی گفت فایده نداره کلا شانس بچدار شدنتون زیر یک درصده

برو یه دکتر دیگه.مگه خداست که درصد هم میده.کدوم شهری ؟از نی نی سایتیها بپرس برو یه مرکز و دکتر خوب.باردار میشی.

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=164194&slug=بارداری-با-میکرواینجکشن-icsi-سا ...

تو این تاپیک رفتی؟از سال ۹۴ هست خیلیا مشکل شمارو دارن اینجا جمع میشن مشورت میگیرن ازهم مراحل دکتر رفتنو باهم هستن 

من ذخیره تخمدان م کم بود دکتر گفت تخمک اهدایی قبول نکردم کلا جوابم کرد 

ای وی اف جواب اصلا رو‌من. نمی‌داد 

یهووو معجزه شد باردار شدم الان ۱۷ هفتمه دعا کن سالم باشع 

من همیشه برای تمام منتظرا دعا میکنم 

دکتر ها کیه ن خدا مهمه از خدا بخاه

من ۵ سال گریه کردم ۵ سال زخم زبون شنیدم ۵ سال یه شب راحت نخابیدم 

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔

دکتره غلط کرده مگه نعوذ بالله خدایه من میشناسم طرف از مردی افتاده ولی بچه دار شدن شما هم شوهرتو تقویت کن خدا بخواد میشه امضامو بخون 

انقدر نا امید نباش دختر

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ان شالله ظهور آقامون صاحب الزمان(عج)💟اللهم عجل لولیک الفرج💟نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش …
دکتره غلط کرده مگه نعوذ بالله خدایه من میشناسم طرف از مردی افتاده ولی بچه دار شدن شما هم شوهرتو تقوی ...

ممنونم ازت والا چیبگم انشالله😭🥺 اربعین اگ قسمت بشه میرم کربلا دعا کنید برام

خدایا شکرت میدونم منو ب همه آرزوهام میرسونی🤩😘