2777
2789

حتما متوجه شدین که توی سایت قبلا مسابقات مختلفی برگذار می‌شده و چه آشپزی و کیک پزی و موضوعات مختلف 

توی اون تاپیک کامل توضیح دادن ولی من اول یه مقدمه در ادامه تاپیک قبلی هام بگم بعد برم سر اصل مطلب و اسم این بخش رو میشه گذاشت پیش گفتار 🙃

مقدمه :

خیلی دقت کردم، آدم تا موقعی که شاده ولی از یه جایی یا شاید یهو، یاد یه اتفاقی می افته که اینجاست نمودار احساس به سمت فاز غم، میل میکنه، بعضی موقع هم نه، محرک هایی هستن که این احساسات غمناک رو در آدم زنده میکنن و توی همین مسیر باز آدم ناخودآگاه یاد یه سری چیزا میشه که براش ناراحت کنندست. خوبه که آدم تا جای ممکن از اون دور احساس ناراحتی دور باشه، تو تاپیک رشته های قدرتمند احساس دربارش توضیح دادم. اما آدم مدلش اینطوری هست که وقتی چیزی رو ازش بگیری، باید یا جایگزین بهش بدی وگرنه به مورد ممنوع حریص میشه. 

جایگزین معمولا چیزی میتونه باشه که آدم با انجامش عمیقا خوشحاله، مثلا من واقعا از آشپزی و پخت و پز خوشم میاد. 

+یادم باشه یه خاطره جالب از آشپزی دانشجوییم بگم آخر تاپیک

ادامه : گاهی آدم غذاهای تزئین شده بقیه و اینجا، عکس غذاهاشون رو میبینه و میگه، خدای من 😯 خوش به حالشون، من که بلد نیستم 😟 خبر خوب اینه که همه از روز اول اینطوری نبودن. آدم با دیدن یادمیگیره و اینقد الان کانال هست برا هم پخت و آموزش غذا یا میوه آرایی و سفره آرایی و موارد این چنینی، متلا تو پخت غذا، من کانال آشپزی جواد جوادی رو پیشنهاد میکنم. 

ادامه دارد.... 

الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

ادامه : این دلخوشی ها همیشه الزاما آشپزی نیستن، کارهای دیگه ای هم میتونن باشن، مثل نوشتن، لبخند روی لب کسی آوردن، هر چیزی، هر کسی خودش شاید بهتر میتونه بگه چی بیشتر خوشحالش میکنه. 

هدف در نهایت اینه که با تحریک این احساسات و ترشح هورمون های شادی، باعت قوی‌تر شدن احساسات امیدبخش به زندگی شد چون خیلی کمک کنندن به آدم. یه نهال هم آدم بکاره، باید بهش رسیدگی کنه تا بزرگ و قوی بشه، احساست هم گاهی اینطوری آن، وقتی یکی احساساتش در جهت انجام یا عدم انجامش، خوشحالی یا ناراحتیش، مدام تغذیه بشن، اون یه خروجی داره که میتونه مثبت یا منفی باشه اما من تماما در این تاپیک، هدفم تحریک و تغذیه اون احساس خوب و قشنگه است... 

ادامه دارد... 

ادامه : این حس خوب آشپزی 

من از اینجا به بعد تمرکزم رو روی این مورد به خصوص میذارم ولی گفتم، اینکه چه کاری باعت ایجاد اون احساس خوبه میشه بستگی به خود طرف داره و هدف هم قدرتمند شدن احساسات مثبت در جهت بازدارندگی افکار منفی هست. در نهایت وقتی این افکار خوب قدرتمند و قدرتمند شدن، میشه امیدوار بود به روشن شدن ماشین و حرکت به جلو و خارج شدن از اون غار تاریک ناراحتی با فاز غم و افسردگی. اینا تجربه شخصی منه بیشتر، اینم بگم من یه آدم عادی هستم و نه دکتر یا متخصص و یا روانپزشک، بلکه چیزایی که بهم کمک کرد رو دارم میگم. 

این رو هم باید بگم چون فوق العاده مهمه، یه چیز دیگه اینه که گاهی یه سری غم هایی رو قلبش خیلی سنگینی میکنه، آدم نیاز داره با یکی فقط راجع بهش حرف بزنه و شاید قطره اشکی هم براش بریزه که بشوره ببرتش، اینم گاهی حس خوب به آدم میده. چون وقتی راجع به یه اتفاق سخت و ناراحت کننده حرف میزنی، با گفتنش هر چقدر سخت باشه، انگار یه بار سنگین (از روی قلبت) برداشته شده و یه حس سبکی خاص میکنی، انگار حالا راحت تر میکنی کار انجام بدی، حرف بزنی. آدم تا یه جایی بله قربانی شرایط هست، مثلا اون کامنت من به ادمین 5 درباره تشکر از تعلیق اون اکانت کاربر کودک آزار، خب بله، چطور بگم، بعصی کارها یا اتفاقات، اتفاقات کودکی رو زنده میکنه و خودت رو میبینی که...، بخاطر همین میگم صحبت درباره اونا با یکی و برداشتن یه غم از روی قلبت کمک کننده است بهت. 

پس جمع بندی این پاراگراف آخر این شد صحبت راجع به یه سری اتفاقات سخت و تلخ که برات آزار دهنده بودن تا بتونی اون بار رو از رو قلبت برداری. 

ادامه دارد.....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یکی از کاربرا تاپیک زده بود که دیگه بار اخرمه لواشک درست میکنم، چرا؟ چون خیلی زمان بره 😕 یکی نوشته بود حالا تصور کن ایکی ثانیه میخورنش 😋😂🤭

بله، آشپزی و تهیه غذا با اون شور و عشق و علاقه، تهیه و درست کردنش، باعت تحریک‌ احساسات خوب میشه. حتی یه نیمرو ساده که حالا همون. رو چند مدل میشه درست کرد، باورتون میشه؟؟؟ 

خیلی خوبه که آدم احساست قشنگش رو تحریک کنه تا زندگی قشنگتر بشه، الان شاید بگین که باشه اصن ما با عشق غذا پختیم دلی مهمون اومده کلی ظرف نشسته داریم 😯😟 سمیر چه کنیم، اصن میبینمش فشارم می افته 😟😔

تورو خدا نیگا این ظرفارو ، 😟😔 افسردگی گرفتم سمیر، بی خیال آشپزی و اون حس خوب 😤😣

چی بهتر از یه موسیقی باحال و انرژی بخش و همخوانی باهاش 💫🥳🥰

اون اهنگ دلخواهتون رو پیدا کنید و موقع شستن ظرف ها، با موسیقی روی موج احساسش سوار بشین و جلو برین، یه وقت به خودتون می‌بینید که ای بابا، هنوز کلی از آهنگ مونده و ظرف ها تموم شده، 🥳

بذارین آخر تاپیکی من چند تا خاطره بگم :

1.اپیزود اول : قحطی و شکم گرسنه 

(این خاطره مال یکی از دوستانم تو خوابگاه)، میگفت ایام امتحانات بود و دانشگاه هم تعطیل و اینا غذا نداشتن، شکم  گرسنه این دوستم  که شروع کرده بود به قار و قور و نگاه پرمعنی به یخچال خالی و تکه نون گوشه یخچال با یه ظرف شکر

حقا که بهترین ایده ها اینجور موقع ها به ذهن میرسه، نون و شکر هم خوشمزست ها.... 😋😋😋✌️

اپیزود دوم : (شعار ما،) میخوریم تا زنده بمانیم! 

یادمه اون اوایل و مخصوصا روزهای اول، من به جز غذاهای نیمه آماده یا نیمرو و املت و این چیزا، گزینه دیگه ای که رو میز نبود، ناهار رو که دانشگاه می‌خوردیم و می موند یه شام و آخر هفته ها، اون اوایل من که میرفتم خونه اقوام ولی خب تا کی مگه میشه رفت یا تو ایام امتحانات، اوه .. کاربر که شما باشی، براتون بگم دیدم اینطوری نمیشه، لااقل یه غذا آدم درست کنه 2 روز دیگه معطلش نشه. دیگه شروع کردم از دوستان عزیز که یه چند مدل غذای راحت بگین که بشه تو خونه برا شام درست کرد. 

آخر جزوه ها شده بود دستور پخت غذا، یه بار یادمه استادمون جزوه منو گرفت ببینه تا کجا درس داده، گرفت نیگا کرد گفت خب من تا آخر قرمه سبزی درس دادم، این جلسه از قیمه شروع کنیم 😂😂😂🤭

کلاس ترکیدااا

بعد کم کم غذاهای دیگه مثل برنج، ماکارونی و چیزایی مثل اینو یاد گرفتم. اوایل بد نبود، شفته و فقط بگم قابل خوردن، بعد دیدم نه میشه کار کرد بهتر بشن و خلاصه اینجوری شد که بعد از چند بار سوزوندن غذا و شفتگی و دور ریختن، کم کم داشتیم به خودمون امیدوار می شدیم. تگ دیگ طلایی و غذاهای قابل رقابت 

شعارمون از میخوریم تا زنده بمانیم تبدیل شد به شعار میخوریم تا لذت ببریم با استاندارد ته دیگ طلایی ✌️🌹😋 فایتینگ❣️

تو این پست من 2 تا عکس میذارم، کار خودمه. 

ادمین عزیز اینا آیدی اکانت من تو همین سایته و نه هیچ جای دیگه، فقط نخواستم عکس رو کاربر دیگه ای برداره و به نام خودش بذاره و ninisite هم تهش نوشتم. 🙏🌹

اینم صحبت خود ادمین هست که محتوا قانون کپی رایت ندارن و بهم حق بدین با برچسب زدن اکانتم ازش محافظت کنم.