یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
عزیزم فرانسه مسلمان زیاد هست و کلی رستوران عربی داره که پشت درش نوشته حلال. ولی من اولین باره میشنوم برگر کینگ حلال داره. پیتزا پیتزارو مطمئنم مرغ و پیتزا حلال داره.
ما تابستون رفتیم سرد بود شبا باد میومد،بارون میومد ،منم بسرم دو سالش بود رفتم رستوران ایرانى تو شانزلیزه هست غذاهاى حلال داره ،تو یه کوجه هست ما رفتیم غذاهاش خوب بود
خدایا به خاطر هر چى که بهم دادى و هر چى که ازم گرفتى ممنونم ،خدایا شکرتتتتتتتتتتتت
مامان عسلی اپلیکیشن راهنمای سفر به پاریس رو از لینک زیر میتونی دانلود کنی و هر اطلاعاتی در مورد پاریس میخواهی میتونی اونجا پیدا کنی http://zoraq.com/App/
مامان عسلی من میخواستم برا عید پاریس برم که شنیدم تو این تاریخ جشنای خیابونی نیست و هوام برا بچه ها سرده. فعلا دودل شدم و میخوام بزارم برا تابستون و عید برم بالی.
منم شهریور رفتم اولاش خیلى سرد بود شباش مخصوصا ایفل رو اگر میخواى برى بالاش خیلى سرده و معطلیش هم زیاد ما حقیقتا ساعت ٦ رفتیم تو صف بلیط ساعت ١٢:٣٠ از برج خارج شدیم حقیقتا هلاک شدم با بچه از سرما و جمعیت اون بالا
قبول انواع سفارشات فینگرفود - دسر و غذاهاى ایرانى و فرنگى پذیرفته میشود. ٠٩٠١٠٩٤٥٤٠٥