2777
2789
من خودم جیگرم خونه ولی دلم نمیخواد هیچ مادری اینطور بشه
من توهفته 12فهمیدم دوقلو دارم.توهفته 17 فهمیدم یک هفتس قلبش کارنمیکنه
من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ب هرچه غیرازخداامیدداشته باشی خداتوراازهمان چیزناامیدخواهدکرد😳😳😳😳وقتی میگویم برایم دعاکن یعنی کم اورده ام یعنی دیگرازدست خودم برای خودم کاری برنمیاید😞😞😞😞خدایامنتظرمعجزه ام یادت نره فقط تورودارم😢😢😢😢😢😢😢😢😢
قبل عید رفتم مطب دکتر مغازه گفت همه چیز خوبه گفتم اگر سوالی داشتم گفت برو بیمارستان چمران. بعد تو عید کم کم انقباض داشت شکمم و سفت میشد تو بارداری اولم هم اینطور بودم اما اینبار هر روز بدتر میشدم. روز شنبه 14 فروردین 95 رفتم مطب دکتر گفت نیومده برو بیمارستان چمران گفتم نوبت دارم برا 4شنبه میشه 2شنیه بیام گفت نه.بیمارستان چمران وضعیتمو شرح دادم گفتن کاری نمیشه کرد و طبیعیه.گفتم تو کتاب نوشته این انقباض واقعیه داد زدن سرم تو باید بگی یا دکتر. گفتم اون امپول که برا پیشگیری زایمان زودرسه چیه اونو بدید گفت دکترت باید بده. 4شنبه شد رفتم مطب امپول پرولوتون دادن زدم ولی دیر شده بود و روزی که دوباره رفتم بیمارستان22 فروردین یکشنبه اینقدر وقت کشی کردن و دارو سولفات زدن و دکترمغازه که یه ساعت بعد رفت دارو رو قطع کردن بدون دارو هی شیفت عوض شد و منو معطل کردن تا دوقلوهامو از دست دادم تو پایان هفته 22 و شروع هفته 23.بماند نگم تو اون 24 ساعت رفتاری کردن کادر بیمارستان چمران که حیوان با حیوان نمیکند..دلم میخواد بمیرم تو این دنیا نباشم. هر روز گریه میکنم بزرگترین ماتم و غم زندگیمه.خودم بیمار روانی شدم دختر و همسرم خیلی دلشکسته. هر روز گریه میکنم هر روز گریه میکنم و حسرت بغل کردن بچه هام به دلم موند. اینا خیلی خلاصه نوشتم فقط برای مادران باردار دوقلو و چند قلو باید هر روز 2 عدد شیاف پروژسترون و نیز بعد هفته 16 میتونن هفته ای یه امپول پرولوتون استفاده کنن برای پیشگیری از زایمان زودرس چون بطور طبیعی رحم جای یک بچه هست برای جلوگیری از مشکل باید هر 12 ساعت یک شیاف پروزسترون استفاده کنن
وای عزیزم چی کشیدی خدا بهت صبر بده انشالله غم اخرت باشه بله متاسفانه نمیدونم انسانیت کجا رفته این پرستارا این دکترا از اون دنیا نمیترسن فکر نمیکنن اون دنیا سوال و جوابیم وجود داره
گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا
الان یادش افتادم دلم شکست آبجی من که بدجور عصبی وافسرده شده بود
اعتقادداشتن به خدا کافی نیست ....به خدا باید اعتمادداشته باشی....اعتمادیعنی باوراینکه خدا کاری رو می کنه که درسته💖💖💖💖 این بهارفقط یک اتفاق خوب کم دارد اتفاق خوب زندگی من رخ بده 😍😍😍😍
عزیزم چقدر سخت آبجی منم دو قلوهاش که دو تا پسر بودن سرهیچی هفته 22 از دست داد
اعتقادداشتن به خدا کافی نیست ....به خدا باید اعتمادداشته باشی....اعتمادیعنی باوراینکه خدا کاری رو می کنه که درسته💖💖💖💖 این بهارفقط یک اتفاق خوب کم دارد اتفاق خوب زندگی من رخ بده 😍😍😍😍
مامان لیلا خیلی سخته و فقط کسی که خودش این دردو کشیده میدونه گلسا 20 عزیز قبلا میگفتم پزشکی چه خوبه و چه موقعیت اجتماعی خوبی و .. و حالا با چشم خودم پزشکا و ماماهایی رو دیدم که دستشون آلوده به خونه مردمه. اینا اگر آخرتی باشه جاشون ته جهنمه
چه آسون امید مردمو نابود میکنن. چه آسون بچه هامو کشتن. برام 2 تا جنین نبودن بچه هایی بودن که تو دلم تکون میخوردن دنیا اومدن و رشد کردنشونو میدیدم و بازی کردنشون. جلو چشام زنده دنیا اومدن و پر پر شدن. حسرت داشتن و بغل کردنشون به دلم موند. حسرت به دل نه من خود حسرت شدم
من تو ماه 6 بود یکی از قل هایم مرد آن یکی هم یک هفته بعدش چون تو یک کیسه بودن و همسان کاری نمیشد کرد دیگه از بیرون آوردنشان نگم که خیلی ناراحت کننده بود هنوز بعد 6 سال فراموش نکردم
 👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
برای من دختر بودن
 👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
2810