2777
2789
سارا جون دلت رو آروم کن بگو یکیشون نموند و اینطور شد بخدا بچه های من هر دو زنده دنیا اومدن هر دو سالم بودن فقط انقباضهای لعنتی رحمم شروع شده بود. و باید شیاف پروزسترون یا ؟آمپول سیکلوژست دکتر میداد که از خدا بیخبر نداده بود. بخاطر یه داروی ساده بدبخت شدم
و اینکه یه دختر 4 ساله دارم منتظر نی نی ها بود خیلی ترسیده بود اوایل که اینطور شد پیشم نمیومد و هنوزم هر روز شاهد گریه هامه و میگه مامان گریه نکن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مراقبتهای بارداری دوقلو: فقط برای مادران باردار دوقلو باید هر روز 2 عدد شیاف پروژسترون و نیز بعد هفته 16 میتونن هفته ای یه امپول پرولوتون استفاده کنن برای پیشگیری از زایمان زودرس چون بطور طبیعی رحم جای یک بچه هست برای جلوگیری از مشکل باید هر 12 ساعت یک شیاف پروزسترون استفاده کنن. و برای اینکه با وجود مصرف این داروها بازم ممکنه بچه ها زودتر از وقت طبیعی که ریه ها کامل شدن دنیا بیان برای رسیدن زودتر ریه ها امپول بتامتازون تزریق کنن.
عزیزم خیلی ناراحت شدم منم نینیمو ازدست دادم و دنیا رو سرم خراب شد ناامید شدم از زندگی اونوقت تو دوتا بودن و زنده دیدیشون خدابهت صبربده عزیزم حتما حکمتی بوده
...خدایاشکرت منم مامان شدم...
اخی عزیزم خیلی سخته و چقدر اشتباه پزشکی زیاد شده البته پزشک خوب هم داریم ولی این مورد شما اشتباه پزشک بوده انشالله که هر چی برات خیر باشد پیش بیاد
 👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
سلام
خیلی ناراحت شدم از اینکه بچه هاتون رو از دست دادین، خدا صبر بده

خدا رو هزاران مرتبه شکر دوقلوها من تا هفته سی و.چهار به روش سزارین صحیح سالم دنیا اومدن

خواستم تجربه رو بگم،، از همون هفته هشت که فهمیدم دوقلو دارم دکترم گفت چون دوقلو هستن، همسان هستن دیگه بدتر باید استراحت کنی خطرناکه
منم کلا تا زایمانم خونه بود و فقط مطب میرفتم فقط دو سه باری خونه مادرم رفتم
اصلا و ابدا پله ها رو بالا نرفتم هر کس هم دعوت میکرد مهمونی عروسی و... نمیرفتم
اوایل شیاف پروژسترون و اواخر بارداری آمپول پروتولون. میزدم

*****لطفابریدتو وبلاگم مطمئنم خوشتون میاد ****** http://mofidtypik.blogfa.com/
باور کن برات چقدر اشک ریختم خیلی ناراحت شدم بخدا از دست دادن جنینی که تو شکم داریو منتظرشی خیلی سخته منم شکمه اولم پسر باردار بودم دکتری که پیشش میرفتم فوق تخصص زنان زایمان بود نمیدونم لعنتش کنم یا ن بهم ازمایش نداده بود که ببینن رحمم بازه یا نه من بچم سالمه سالم 6 ماهه بدنیا اومد زایمان طبیعی کردم اونم روی صندلی زایمانم قلبش میزد ااماا چون رحمم باز بود باید میدوختم ولی بهم نگفته بود بدنیا اومد اما نفس نکشید 27هفتم بود تروخدا اونایی که شکم اول باردارمیشن خودشون به دکتر یاداوری کنن تا بلای من رشون نیاد
http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2016110623473783953 دلگرمی کوچک من خواهش می کنم بهش رای بدید