2777
2789
عنوان

بهم میگن که....

77 بازدید | 6 پست

میگن مثلا فلانی با گوشی بازی میکنه ولی تو معلوم نیست چکار میکنی چرا اعتماد نمیکنن؟چرا همش ادما سعی میکنن ناراحتم کنن؟تا حالا خطایی ازم سر زده؟مگه چکار کردم که بهم اعتماد نمیکنن و مدام با حرفاشون روی اعصابم راه میرن یادم نمیره چیزایی که بهم میگن هیچ وقت یادم نمیره 

براچی اهمیت میدی ؟ خیلیا مثل تو ان تو سعی کردی قانعشون کنی که بهت اعتماد کنن ولی نکردن این تخصیر تو نیست پس اگه قانع نمیشن اعتماد نمیکنن راحت بگو حق با توعه و جوری رفتار کن که حرفاشون رو نمیشنوی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

براچی اهمیت میدی ؟ خیلیا مثل تو ان تو سعی کردی قانعشون کنی که بهت اعتماد کنن ولی نکردن این تخصیر تو ...

میدونی من واقعا کاری انجام نمیدن خیلی خیلی از تهمت بدم میاد این که چیزیو بهت نسبت بدن که نیستی واقعا منو ناراحت میکنه حتی باورم نمیشه که بهم همچین حرفایی میزنن خسته شدم از بس دنبال این بودم که بهم اعتماد کنن اما نمیدونم واقعا نمیدونم چرا اینکارارو میکنن

2805
میدونی من واقعا کاری انجام نمیدن خیلی خیلی از تهمت بدم میاد این که چیزیو بهت نسبت بدن که نیستی واقعا ...

مامان منم همینطوری بود دیگه رفته رفته هرچی میگفت بی توجهی کردم هر تهمتی زد نشنیده گرفتم دیگه کاری به کارم نداره 

مامان منم همینطوری بود دیگه رفته رفته هرچی میگفت بی توجهی کردم هر تهمتی زد نشنیده گرفتم دیگه کاری به ...

خوبه که کاری به کارت نداره اما من میشناسم میدونم این حرفاشون تمومی نداره روز به روزم بدتر میشه