2777
2789

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه بعضیا به طور مادرزادی گلبول سفیدشون کمه مثل مامان من یادمه اول که فهمیدیم انقد استرس داشتیم رفتن تست HIV و

... دادن بعد همه چی اوکی بود گفتن ژنتیکی اینطور هستن

Belle سابق

منم دوبار شوهرم همینجوری بود آزمایشش خلاصه خیلی الکی حرص خوردم رفت دکتر و دکتر بهش تقویتی داد و یه مدت بعدش خوب شد شاید واقعا دوندگی زیاد داره غذا خوردنش غلطه بدنش ضعیف شده الکی خودت رو زود نگران نکن

پلاکتم برا سرطان خون مهمه 

بعدشم انشالله که نیست ب دکتر نشون دادین؟ 

کمبود گلبول قرمز و هموگلوبین شرطه 

ازمایش مغز استخوانم میگیرن 

ماه پیشونی 🌚✨                                                           چقدر مشغولم از من یک منِ بهتر به بار آید 🍃📚
منم دوبار شوهرم همینجوری بود آزمایشش خلاصه خیلی الکی حرص خوردم رفت دکتر و دکتر بهش تقویتی داد و یه م ...

اره شغلش سنگینه .  غذا خوب نمیخوره .ضعیف شده ..کلا از اچل هم بدغذا بود همیشه.... دکتر متخصص خون قرص تقویتی براش نوشته 

نمیدونم سرطان هست یانه ولی یکی از اشناهامون این مشکل داره ی چندسالی دارو مصرف میکنه وتحت مراقبت پزشک هست

من تماشای تو میکردم و غافل بودم                                       کز تماشای تو خلقی به تماشای منند
پلاکتم برا سرطان خون مهمه  بعدشم انشالله که نیست ب دکتر نشون دادین؟  کمبود گلبول قرمز و ...

فقط درصد گلبول سفیدش پایینه ..بقیش خوبه .. دکتر تا یماه قرص تقویتی نوشته براش . که بعد مجدد ازمایش cbcرو تکرار کنه

پلاکتم برا سرطان خون مهمه  بعدشم انشالله که نیست ب دکتر نشون دادین؟  کمبود گلبول قرمز و ...

بستگی داره سرطان از چه نوعی باشه بعضی سرطان فقط پلاکت پایینه که میشه لوکوپنی بعضیا ....و متفاوت همه مثل هم نیستن

باشه تو خوبی
اره شغلش سنگینه .  غذا خوب نمیخوره .ضعیف شده ..کلا از اچل هم بدغذا بود همیشه.... دکتر متخصص خون ...

نگران نباش بهش برس میوه و سبزی همیشه تو خونت باشه روزی دوبار حداقل میوه بخورین غذاهای تازه و مقوی بهش بده آجیل و مغزیجات بهش بده خوب میشه نگران نباش