سلام دوستان من ۱۰ ساله ازدواج کردم و یک دختر ۳ساله و ۴ماهه دارم ناخواسته دوباره باردار شدم و الان ۶ هفته هستم دخترم خیلی فضوله و مدام حرف میزنه منم خیلی بدنم بیحاله و تهوع دارم طوریکه از داخل انگار بدنممیلرزه و سرگیجه دارم به شوهرم که میگم فک میکنه ادا درمیارم میگه شُلی با اینکه کارامو همه رو میکنم می بینه بالا میارم انگار نه انگار خیلی دلم شکست ازش منم دیگه چیزی نمیگم مدام جلوش سرپام کار میکنم نمیدونم باید چیکار کنم تا درکم کنه.پدر و مادرمم چون مخالف بچه دوم بودن نمیخام زحمتم رو رو دوششون بندازم به اونا میگم حالم خوبه نگران نشن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وقتی از بهترین آدمای زندگیت میرنجی حتی اگه بگی بخشیدمش یه چیزی ته دلت میمونه.. کینه نیس یه جای زخمه یه چیز که نمیزاره اوضاع مثل قبل شه هرچقد هم تلاش کنی خودتو بزنی به اون راه و بگی نه.. بی فایدس یه چیزی این وسط از بین رفته و جای خالیش تا همیشه درد میکنه 💔کینه را از خدایی آموختم که بخاطر یه اشتباه هرگز شیطان را نبحشید🤞
بیخیال چون اون گفته شلی برن خودتو بکش ک ب اون ثابت کنی ک ادا نیست واقعاکه عصبانی شدم کی ازخودت مهمتر اون هرحور ک میخواد فکرکنه توبفکرسلامتی حال خودت باش
خدایا ازته قلبم بتواعتماددارم میدونم هیچ وقت دستمو رهانمیکنی
چیزی که میبینه رو باور میکنه. لزومی نداره مدام جلوش سرپا وایسی کار کنی
من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
اها. انشالله به سلامتی زایمان کنی نی نی ات سلامت به دنیا بیاد🌸
وقتی از بهترین آدمای زندگیت میرنجی حتی اگه بگی بخشیدمش یه چیزی ته دلت میمونه.. کینه نیس یه جای زخمه یه چیز که نمیزاره اوضاع مثل قبل شه هرچقد هم تلاش کنی خودتو بزنی به اون راه و بگی نه.. بی فایدس یه چیزی این وسط از بین رفته و جای خالیش تا همیشه درد میکنه 💔کینه را از خدایی آموختم که بخاطر یه اشتباه هرگز شیطان را نبحشید🤞