2777
2789
عنوان

به نظرتون امکان داره یه نفر تا حدی خوشگل باشه که..!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 4832 بازدید | 271 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

البته سلیقه ها هم متفاوته ...شاید یکی از نظر یکی خیلی محشر باشه و از نظر یه نفر دیگه معمولی من خودم خیلی سخت پیش میاد به یکی بگم خوشگل باید تو حد انجلینا جولی و ایشواریا رای و اینا باشه تا بگم اوکیه!!!واسه همینم سخت بود باورش برم خصوصا برا الان که واقعا خوشگلا خیلی کم یابن...قدیمیا خیلییییییییییییییی خوشگل تر بودن
نیروانا پک :آنچه خوبان همه دارند تو یک جا داری! عبارت نیروانا پک رو تو گوگل سرچ کنید .
شمام بکنین بچه ها بخدا خیلی خوبه منم دیشب اول عضویت خاتومه انقد گفت منم گفتم ... واقعیتم اینه هرکسی به اندازه خودش و خاص خودش زیبایی داره که هرکسی چشم بصیرتشو نداره بنظر من اصلا ادم زشت نداریم
عاشق این جمله ام ♡تجربه را تجربه کردن خطاست!! ♡♡ دردهایت را دورت نچین که دیوار شوند، زیر پایت بچین که پله شوند. هیچ وقت نگران فردایت نباش، خدای دیروز و امروزت، فردا هم هست… فرداهایتان قشنگ باد. ♡♡الهم صل علی محمد و ال محمد وعجل فرجهم ♡
خواهرشوهر من دماغشو عمل کرده. خط لب و خط چشم تاتو کرده. ابروشم هاشوره. رز لبم هاشور کرده. ناخن هم کاشته. پوستشم که مرتب دکتر پوسته. بخاطر همین کلا ارایش نمیکنه فقط یه ریمل گاهی هم رز لب
خودت باش! نه تندیسی که دیگران میخواهند.وقتی قالب فکری دیگران می شوی ، زیبا می شوی به چشمشان. اما قبول کن تمام مجسمه ها شکستنی هستند
مزه هم بکاره دیگه ریملم نمیخواد ولی میگه میترسم مزه هام بکنن
خودت باش! نه تندیسی که دیگران میخواهند.وقتی قالب فکری دیگران می شوی ، زیبا می شوی به چشمشان. اما قبول کن تمام مجسمه ها شکستنی هستند
من همرو خوشگل میبینم اما الان اینو گفتین یادم افتاد اونایی که کلی قیافشون و مصنوعی کردن اصلا به دلم نمیشینن نمیدونم چرا بجز عمل بینی ها اونایی که شورشو درمیارن بعدم فکمیکنن از خورتوم فیل افتادن
عاشق این جمله ام ♡تجربه را تجربه کردن خطاست!! ♡♡ دردهایت را دورت نچین که دیوار شوند، زیر پایت بچین که پله شوند. هیچ وقت نگران فردایت نباش، خدای دیروز و امروزت، فردا هم هست… فرداهایتان قشنگ باد. ♡♡الهم صل علی محمد و ال محمد وعجل فرجهم ♡
این طور نیست؟مامانا و مامان زرگامون خوشگل تر از ما بودن تو جووننیاشون!!!وای به حال بچه های ما
نیروانا پک :آنچه خوبان همه دارند تو یک جا داری! عبارت نیروانا پک رو تو گوگل سرچ کنید .
2810