2777
2789
عنوان

پرخرجید یا کم خرج؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2411 بازدید | 104 پست

من شوهرم ماهیانه پول میده بستگی داره ولی کم خرجم سرکار میرم هفته ای 3 روز اونم نیمه وقت از اون لباس اینا میخرم قرعه کشی هم جدیدا گذاشتم... آرایشگاه کم میرم ناخن کاشت هم شوهرم دوست نداره چند بار گذاشتم موهامم کوتاه کردم فعلا نمیخوام رنگ بذارم. از عید 3 تا مانتو و 2 تا شال و 2 تا شلوار خریدم با کیف و کفش.. لباس تو خونگی هنوز نخریدم 

عزیزم این اولی ک گفتی چیه؟ قیمتش چنده؟ بعد اینکه اینا دائمی هست؟

پوورسفیده ی تخم مرغ یه قوطی بزرگه عالیه،۹۰٪پروتئینه که کمک میکنه به بافت اندام،قیمت قوطیش۲۰۰تومنه،اماچون باپودرسویاوپودرکاکائومخلوط میشه۲تا۳ماه استفاده میکنی،اره عزیزم برات ماهیچه میسازه،اینم دوست همسرم توباشگاه کارمیکنه اونجادرست میکنن میخورن،فکرکنم دوتادیگه پودرم قاطیشه حتمافرداازهمسرم میپرسم تگت میکنم بهت میگم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هر دوهفته یه مانتو میخرم ارایشگاه هفته ای یبار فقط ابرو میرم موهام چون مش کردم تازگیا اون لازم نیس ...

از کجا میاری کی بهت پول میده یکم تخیلی بود نمیدونم چزا باورم نشد 😂😂😂

پوورسفیده ی تخم مرغ یه قوطی بزرگه عالیه،۹۰٪پروتئینه که کمک میکنه به بافت اندام،قیمت قوطیش۲۰۰تومنه،ام ...

خيلی ممنون عزیزم هرچی که میدونی درباره چاقی یا پر شدن دائمی هس بم بگو

نه کلاس میرم نه آرایشگاه نه کافه نه ... یه سال دوسالم لباس اینا میخرم متاسفانه همینجوری نمیرسم به اجاره وخورد و خوراک و پسرمو قسط و دوا درمونو البته یه مدته شوهرم دورهام ایشالا مشکلش حل شه برگرده منم میشم مثل بقیه الان مجبورم 

800 لباس خودم 

200 شونه سر و سوهان ناخن و رژلب 

800 لباس شوهرم 

1 تومن هم شوهرم کیک و گل سالگرد ازدواج گرفته بود 

2 تومن مواد غذایی 

ی تومن میوه 

ی تومن صیفی جات 

500 خرج ماشین 

500 خرج بنزین 

300 ی کاکتوس و شال و گل شوهرم برام گرفت 

200 قسط 

400 قسط 

400 پس انداز 

در نهایت پر خرج 

هر دوهفته یه مانتو میخرم ارایشگاه هفته ای یبار فقط ابرو میرم موهام چون مش کردم تازگیا اون لازم نیس ...

این الان تخیلاتتون بود دیگه😂

من امیدم به خدا 😍بعد خدا هم به خداست 😍زندگیم بچه هام👟👟 عشقم همسرم👔
از کجا میاری کی بهت پول میده یکم تخیلی بود نمیدونم چزا باورم نشد 😂😂😂

پدرم میده بعد عزیزم نقد ک نمیخریم قسطی داریم

هرچی خوبه مال مرداس😡نمونش ما خانوم ها😏والا😑خدا سایه مونو از سرشون کم نکنه😁😅😅