2777
2789
عنوان

پرخرجید یا کم خرج؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2411 بازدید | 104 پست

باز بریم😭😂😂😂

خداروشکر ابروهام مدل دار و قشنگه پوستم بدون مو و جوشه نه آرایشگاه نیاز دارم نه کرم نه ریمل هیچی 

سوهرم میگه تو ملکه ی زیبایی هایی 

فقط یه ضدافتاب که اونم 6 ماه یبار میخرم 

😂😂😂😂😂

خدایا شکرت به خاطر پسر کوچولوم👶خیلی خوش اومدی سورنا🌹🥀🏵💮🌸💐🌺🌻🌼🌷⚘🌾

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شاید۶ماه۱بارخرج پوشاک،خرج کافه وباشگاه هم ندارم،هیکلم خوبه،کافه روهم دوست ندارم،به جاش هفته ای۱بارغذای بیرون میخوریم،کلاخیلی خیلی صرفه جویی میکنمم وراضیم چون هدفم خونه خریدنه🥲

کم خرجم

فقط هزینه ی لیزر ثابته

خرید پوشاک هم چندوقت یبار کیفی کفشی وسیله ای بخرم ولی اینطور نیس ک همرو باهم بخرم یا هرماه لباس بخرم

سرباز خسته و زخمی از راه رسید...زن از خانه رفته بود...زخمی که او را در قطار و جنگل و جاده نکشته بود ، در خانه کشت...
من تازه میخوام برم باشگاه😁 خوبه به نظرتون برای چاق شدن بالاتنه؟ ماهی 2بار میرم آرایشگاه بعضی م ...

واسه چاق شدن اندامات پودرسفیره تخم مرغ وپودرسویابگیرباپودرکاکائوقاطی کن روزی۱لیوان بااب یاشیربخورعالیه

واسه چاق شدن اندامات پودرسفیره تخم مرغ وپودرسویابگیرباپودرکاکائوقاطی کن روزی۱لیوان بااب یاشیربخورعال ...

عزیزم این اولی ک گفتی چیه؟

قیمتش چنده؟

بعد اینکه اینا دائمی هست؟

شوهر ندارم 

خیلی ولخرجم 

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

هر دوهفته یه مانتو میخرم

ارایشگاه هفته ای یبار فقط ابرو میرم موهام چون مش کردم تازگیا اون لازم نیس ولی اگ لازم باشه چون خیلی بلنده ۷تا۱۰میلیون هر۵ماه فک کنم بخواد

باشگاه صبح ها میرم 

کلاس خیاطی و گیتار میرم

هر دو هفته رستوران با نامزدیم میریم و یه روز در میون صبحونه بیرون

لوازم آرایشی هر ماه میخرم 

کفش ماهی دوتا میخرم 

شال ماهی۲دوتا

شلوار ماهی یدونه

لیزر ک هر ماه میرم ولی این دیگ آخراشه این یکی تموم میشع😅

هرچی خوبه مال مرداس😡نمونش ما خانوم ها😏والا😑خدا سایه مونو از سرشون کم نکنه😁😅😅