2777
2789

دقیقا آدم باید مواظب راز و رمزهای زندگیش باشه به خصوص جلوی خانم ها به راحتی پشتت حرف میزنن و به خصوص از چین و چروکات واسه شوهراشونم میگن. 

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  

یه ضرب المثل کردی هست که معنیش میشه واسه یه زن  دامن لباسش هم دشمنه چون همه جا دنبالشه 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
2804
آخرین داستان واقعیم، مامانم یه عمو داشت که بعد از مرگ پدربزرگم حدود ۲۰ سال پیش اومد خواستگاری مادربز ...

خیلی نا مفهوم بود حرفات 😖دایی و خواهر زاده چه نسبتی با شما داشتن؟

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین 
2805
خیلی نا مفهوم بود حرفات 😖دایی و خواهر زاده چه نسبتی با شما داشتن؟

از بستگان زن عموی مامانم میشدن، عموی مامانم تو ۸۰ سالگی با یه دختر مجرد ازدواج کرد، برادر دختره که به قتل رسید تو مشهد فهمیدن کار دایی و خواهرزاده ای بوده که سالها پیش فرار کردن و باهم ازدواج کردن، پسره خواسته باج بگیره که کشته میشه، والا داستان زیاد ابهام نداشت

از بستگان زن عموی مامانم میشدن، عموی مامانم تو ۸۰ سالگی با یه دختر مجرد ازدواج کرد، برادر دختره که ب ...

داستان ابهام نداشت ولی خوبه بین جملات از ، .  استفاده کنید تا خواننده جملات رو بهتر متوجه بشه

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین 
2801