2777
2789
عنوان

زن داییم اصلا به خدا اعتقاد نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 8870 بازدید | 175 پست
خب همین دیگه دقیقاااا این حرفارو زن دایی من‌میزنه  اگه هاوکینگ راست بگه چی ؟ دارم دیوونه میشم

شما کار نداشته باشید من چی میگم و بقیه چی میگن بروید مطالعه کنید در مورد همه چیزهایی که شک دارید حتی بت پرستی اونی نیست که به ما گفتن مگه انسان دیوانه است ساخته دست خودشون به عنوان افریننده بپرستن اون تمثیلی از فرشتهای آسمانی رو ستایش می‌کنند یکی دیگه چوبه دار رو ما هم ساخته دست خودمون رو به عنوان خانه خدا ستایش میکنیم و برش سجده میکنیم قبل از اسلام هم بیت الله بود ولی برای بت‌ها کلا هر کسی به باورش دینش کامل تر است ولی کافی است یه نگاه به پیروان اون دین کنی

کاربر آقا هستم متاهل و سن بالا اینجا هم دنبال یادگیری چیزی نیستم برای فان و سرگرمی میام البته اگر کمکی از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم🌹اگر بهشت را در زمین نیافتی در آسمان هم نخواهی یافت 🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ضعف شخصیتی و ضعف ایمان و عدم اطمینان از اعتقادات گذشته باعث اش شد نه خود اون فرد و حرفاش شاید این ی ...

👌🏼👌🏼👌🏼اهوم

آرام باش عزیزِ من! کشتی ما را خدا میراند..
اعتراف میکنم منم اعتقاداتم زیاد قوی نیست اما نمیخوام قبول کنم 

قبول کردن یا نکردن باید استدلال داشته باشه 

حتی وجود مبارک باری تعالی هم با مطالعه و استدلال و منطق قابل اثباته ، این نیست فقط بگی دلیه

تو اگه با دلیل و منطق پیش بری نه تنها اعتقاد خودتو دیگه توپ تکون نمیده بلکه به راحتی میتونی رو دیگران اثر گذاری مثبت هم داشته باشی

قبول کردن یا نکردن باید استدلال داشته باشه  حتی وجود مبارک باری تعالی هم با مطالعه و استدلال و ...

شما راهی بلدید ؟ 

دوستان یه سری کتاب و سخنرانی معرفی کردن یه عده هم گفتن قران با معنی 

اگه شماهم چیزی میدونید بگید

آرام باش عزیزِ من! کشتی ما را خدا میراند..
اسکرین شات گرفتم ازش  ممنون عزیزم 💗انشالله یکی یکیشو مطالعه میکنم

خواهش میکنم گلممم

سوال داشتی بپرس 

امیدوارم همیشه همینقدر جویای دونستن و قوی شدن عقایدت باشی🥰

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.
شما راهی بلدید ؟  دوستان یه سری کتاب و سخنرانی معرفی کردن یه عده هم گفتن قران با معنی  ا ...

دو تا کتاب بهت میگم از دو آدم متفاوت 

یکی اثبات وجود خدا از جان هیک اگه اشتباه نکنم فرانسویه

یکی اثبات وجود خدا از شهید مرتضی مطهری 

۲۲

فکر کردم نوجوانی، ولی در کل ذهن و روانت آمادگی هر نوع تغییری رو داشته باشه.‌ اصلا قرار نیست ما همیشه یک جور فکر کنیم، همه چی در حال تغییره و این ذات زندگی بشریه

احترام به عقاید یعنی من به محدودیت‌هایی که برای خودت گذاشته‌ای احترام بگذارم نه به محدودیت‌هایی که می‌خواهی برای من بگذاری!
پس چرا منی ک زجه میزنم دستم نمیگیره دست ب طلا میزنم خاکستر میشه  شب روز التماسش میکنم ختم ذکر ...

منم مثل توام

میگم دیگه دوستم حتی به خدا اعتقادی نداره ولی الان داره پادشاهی میکنه

سلام استارتر 

تاپیک های منو مطالعه کن مذهبیه

بعدشم از زنداییت دور باش 

اون متوجه خدا نیست 

تو به خدا توکل کن مطمئنا خدا وجود داره 

و زنداییت در اشتباه و غفلت به سر میبره

لطفاً برای قبولیم در رشته مورد نظرم دعا کنید تیکر بارداری نیست برای رسیدن به هدفمه میشه دعام کنید و برام صلوات بفرستید؟ در جامعه ای که دروغگویی تبدیل به یک اصل میشود، داشتن صداقت و گفتن حقیقت تبدیل به یک عمل سیاسی میشود ...  دهان شماخروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیردمواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد.
چشم ممنون

خواهش میکنم 

لطفاً برای قبولیم در رشته مورد نظرم دعا کنید تیکر بارداری نیست برای رسیدن به هدفمه میشه دعام کنید و برام صلوات بفرستید؟ در جامعه ای که دروغگویی تبدیل به یک اصل میشود، داشتن صداقت و گفتن حقیقت تبدیل به یک عمل سیاسی میشود ...  دهان شماخروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیردمواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد.