2777
2789
عنوان

زن داییم اصلا به خدا اعتقاد نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 8870 بازدید | 175 پست
نمیدونم 

اونم باور داره یه جورایی ولی به هر دلیلی بدش میاد

∆ اگه ریپلای زدی یا تو تاپیکم پست گذاشتی و من جوابتو ندادم یا لایکت نکردم بدون یه جایی باهام بحثت شده و نمیخوام جوابتو بدم💅🏻 ∆

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اونم باور داره یه جورایی ولی به هر دلیلی بدش میاد

البته مطمئن نیستم ولی تو راه خودتو برو نذار حرفاش روت تاثیر بذاره

∆ اگه ریپلای زدی یا تو تاپیکم پست گذاشتی و من جوابتو ندادم یا لایکت نکردم بدون یه جایی باهام بحثت شده و نمیخوام جوابتو بدم💅🏻 ∆
میشی ايشالا  فکر نکنم خوب بشه رتبم یه مشکلایی داشتم خوب نخوندم

کلاس هفتم علوم ۱۹ و نیم 

ریاضی ۱۴ اینطورا🤕

امسالم پایینه فک کنم علومم فقط خوبه🥺

نهمو خوب میخونم

😎🤏

مشکل شما اینه اطلاعاتتون پایینه و معلومه تا الان یا از رو عادت نماز میخوندید یا قران یا هر چیز معنوی دیگه.سعی کن مطالعاتت رو بالا ببری.اینطوری وقتی طرف داره نظرهای غیر خدایی میده شما تو ذهنت تحلیل میکنی که ایا درسته یا نه.الانم که خداروشکر کتابهای رایگان اینترنتی هست یا حتی تو ذهنت سوالی بیاد تو گوگل کافیه سرچ کنی هزارتا مطلب میاد تا ذهنت پر از اطلاعات و اگاهی نباشه هر کس چهارتا حرف بزنه به اون سمت گرایش پیدا میکنی .مثلا اگر چیزی میگه که ذهنت رو درگیر میکنه بیا سرچ کن ببین راجع ب ش چی پیدا میکنه یا نقطه مقابلش چی پیدا میکنی.

کلاس هفتم علوم ۱۹ و نیم  ریاضی ۱۴ اینطورا🤕 امسالم پایینه فک کنم علومم فقط خوبه🥺 نهمو خوب م ...

سنت کمه حالا میخونی درست میشه نهمتو خوب بخون تیز و نمونه داری 

منم سال نهم تیز دراومدم یه سال پشت کنکور موندم ولی سال اول پرستاری سراسری دراومدم نرفتم 

سال هاست در کنار حیواناتی زندگی میکنیم که ادعای انسان بودن میکنن 
مشکل شما اینه اطلاعاتتون پایینه و معلومه تا الان یا از رو عادت نماز میخوندید یا قران یا هر چیز معنوی ...

اره موافقم باهاتون

آرام باش عزیزِ من! کشتی ما را خدا میراند..
اگه حق با اون باشه چی؟  من‌میترسم سرکار باشیم  بخدا کمکم کنیم  اصلا شخصیتم عوض شده ...

عزیزم دلائل منطقی واسه وجود خدا زیاده باور کن فقط نیاز به یک کم مطالعه داره تا شک رو ازت دور کنه با کامنت نمیشه توضیح داد. مگه میشه همه چی کشک باشه. پس خوبی میکنیم برای چی. اونایی که زدن و بردن و خوردن کار درستو کردن پس. برای اینکه ایمانت سست نشه باید اول ایمان قلبی بیاری و در کنارش حتما تحقیق کنی. من خودم بچه که بودم بعد از نماز نشستم به دعا کردن همزمان یک درخواستی از خدا  کردم  و حقیقتا فکرشم نمیکردم به هیچ عنوان دعام براورده بشه هنوز از جام بلند نشده بودم که خدا مستجابش کرد از همون موقع ایمان من به خدا قلبی شد به درستی خیلی از دستورات دینی شاید شک بکنم ولی به خدا هیچ وقت. حالا هم اغلب مواردم دعام برآورده نمیشه ولی تاثیری که اون روز روی من داشت تغییرناپذیره. بازم بهت میگم از این آدم دوری کن اگر بی ایمان بود ولی اعتقاداتشو برای خودش نگه میداشت مهم نبود. ولی اینکه اعتقادات تو رو مسخره میکنه یعنی آدم درستی نیست. حالا خود دانی.

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.