2777
2789
عنوان

زن داییم اصلا به خدا اعتقاد نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 8870 بازدید | 175 پست

کدوم حرف و نظرش باعث شده شما عمیق فکر کنید و شک کنید؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من میخوام باور نکنم اما خیلی بی دین و ایمونه 

مثلا ایته الکرسی بخونم مسخره میکنه کلافه ام کرده 

طبقه بالای ما هستن 

هر روز پیش منه 

آرام باش عزیزِ من! کشتی ما را خدا میراند..

به همین سادگی اعتقاداتت سست میشه؟ . میتونی کتابای دینی بخونی تا دوباره باور کنی 

حقیقتا من باشم با همچین آدمی نشست برخاست نمیکنم آدمی که دستورات دینی رو انجام نمیده خیلی فرق داره با آدمی که خداروقبول نداره اون عملا کافره

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.

عزیزم من یه دوست دارم دقیقا مثه زن دایی شما.. نه خدا ته معاد نه دنیای دیگه هیچی رو قبول نداره.. ولی ده ساله با هم دوست صمیمی هستیم .. چهار نفریم که تقریبا هر روز با همیم.. اما هیچ تاثیری از هم نگرفتیم.. اون راه خودش رو می‌ره ما راه خودمون.. قرار نیست که حتما تو هم مثه اون بشی.. سر اعتقاداتت محکم وایستا

تو خودتم به دین و خدا اعتیاد نداری و مطمئن نیستی  و گرنه هیچ چیز و هیچ کسی نمیتوانست خللی در ا ...

شاید حق با شما باشه 

اعتقاد من قوی نیست 

اما شک به دلم افتاده چیکار کنم خببب

فکر می کنی تاثیر داره نشست و برخواست 

آره تاثیر داره ولی نباید بزاره مثل اون شه

∆ اگه ریپلای زدی یا تو تاپیکم پست گذاشتی و من جوابتو ندادم یا لایکت نکردم بدون یه جایی باهام بحثت شده و نمیخوام جوابتو بدم💅🏻 ∆
عزیزم من یه دوست دارم دقیقا مثه زن دایی شما.. نه خدا ته معاد نه دنیای دیگه هیچی رو قبول نداره.. ولی ...

خب عزیزم حرفاش اذیتت نمیکنه؟ چجوریه شما شک نمیکنی به وجود خدا؟

واهههههه خب تو روی اون اثر بزار چرا انقدر سست عنصر 

یه ادم غد و یه دنده ای هست بخدا حالم بهم‌میخورا از بحث کردن باهاش