2777
2789
عنوان

فکر کردن ب عشق سابق در دوران متاهلی

1209 بازدید | 36 پست

من واقعا  دارم اذیت میشم جدیدا خیلی بهش فکر میکنم و خابشو میبینم میدونم ک اگه بهش میرسیدم آرامش الان و نداشتم ولی وقتی نداریم فکر میکنی چی بوده 

کاش خدا کساییکه قسمت هم نیستن سر راه هم قرار نده 

توروخدا سرزنش نکنید من عمرا اهل خیانت نیستم ولی زیاد بیادشم اگه کسی میتونه کمکم کنه ک چجور فکرش از سرم دراد واقعا از وضع الانم ناراضیم اما چ‌کنم ک بهش فکر نکنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب باهاش زیر یه سقف زندگی نکردی .‌که اونوقت از اسمشم متنفر میشدی . 

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 

گلم با کسیم ک دوسش داشتم عشق بچگیم

ولی چ چیزا ک نمیبینمو مجبور ب سکوتم

دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                            منم دیگه بیدارش نکردم!        (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد

والا منم با یکی هشت سال بودمو نرسیدم خیلی سخت گذشت بهم ولی خدا همسرمو سر راهم قرار داد تا معنی زندگیو بفهمم،بعد ازدواجم‌ هرگز هرگز بهش فکر نکردم حتی یک لحظه،ولی منم نمیدونم چرا همش خوابشو میبینم 

خوب بپذیر افکارت رو 

حالا به خاطر هر چی 

درماندگی ،ملال زندگی ،سختی زندگی 

برای خودش یه گریز اشتباه پیدا کرده 

پس هر وقت این افکار اومد 

با خودت بگو بازم زدی جاده خاکی 

و بی تفاوت باش بهش 

فکر کن کلماتی هستند بی معنا 

و بهش بال و پر نده 

هر چند می تونی 

گاهی با خودت بنویسی 

و چرایی و علل ش رو برای خودت حلاجی کنی

گلم با کسیم ک دوسش داشتم عشق بچگیم ولی چ چیزا ک نمیبینمو مجبور ب سکوتم

منم عشق بچگیم بوده 

همیشه فکر میکنم اگه بهش میرسیدم باهم تفاهم نداشتیم 

اما میدونی مث ی داغ بر دل نشستس😭

حیف ک خدا کسانی ک قسمت هم نیس باهم آشنا میکنه غریبه می آیند و آشنا میروند💔

وااااای نگو

همیشه میگم خدایا ی چرا بهم بدهکاری میدید چقد دوستش دارم میدید میمیرم براش اخه چرا

گاهی میگم میدونست ب صلاحم نیست ک نشد 

اما چرااااااا گذاشت بیاد تو زندگیم نمی‌دونست برام عذاب میشه 😭

2810