2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین یه سوال دارم مهمه

195 بازدید | 20 پست

بچه هامن تازه فهمیدم باردارم بی بی چک زدم مثبت شد بعد ۴روزتاخیر ولی هنوزسونو نرفتم قراره سه شنبه برم الان تواینستا فیلم بارداری پوچ دیدم خیلی ترسیدم میگن علائمش هم خونریزی قرمز روشن یاقهوه ای تیره درسه ماه اوله منم پریود قبلی خون قهوه ای اومد ازم سه روزم خون قرمز روشن ولی من همیشه ۷ روز مرتب پریود میشدم 😔

خدایاچاره ای کن توراکم داشتن سخت است❤🌺🤲

میگن توبارداری پوچ هم ۳ماه اول خون قهوه ای میاد منم پریود قبلیم داشتم روز اول یکم خون اومد فردا خون قهوه ای اومد یه ذره دکترم نرفتم این ماه ک قرار بود پریودشم بی بی چک زدم مثبت بوداونو دیدم خیلی استرس گرفتم😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

الان پریود ماه قبلت چه ربطی به این ماه داره که بارداری؟

عزیزمن بخدا بیکاری میشینی چیزایی میبینی و میخونی به خودت استرس میدی 

عزیز من بشین لذتشو ببر 

حالا چرا نشستی فکرای بیخود میکنی 

ملارک‌باشه مامان شدنت انشالله به سلامتی بیاد بغلت

خدا حتما میخاسته مرا خوشبخترین زن جهان کند که شما را افریده😍#نازگل💖#سوگل💖#رُزگل💖
الان پریود ماه قبلت چه ربطی به این ماه داره که بارداری؟ عزیزمن بخدا بیکاری میشینی چیزایی میبینی و م ...

میگم شاید اون موقع بارداربودمو نمیدونسم سنی ربطی نداره☹️

میگن توبارداری پوچ هم ۳ماه اول خون قهوه ای میاد منم پریود قبلیم داشتم روز اول یکم خون اومد فردا خون ...

سه ماه اول ننظور سه ماه اول بارداریه نه قبلش 😂😂

منظور مطالبی که میخونی رو‌ اول خوب‌متوحه شو‌بعد استرس بگیر

خدا حتما میخاسته مرا خوشبخترین زن جهان کند که شما را افریده😍#نازگل💖#سوگل💖#رُزگل💖
سه ماه اول ننظور سه ماه اول بارداریه نه قبلش 😂😂 منظور مطالبی که میخونی رو‌ اول خوب‌متوحه شو‌بعد ا ...

میدوونم اونواخه من همیشه پریودام منظم بوداون ماه ک خون قهوه ای دیدم خودمم تعجب کردم ولی دکترم نرفتم براهمون ترسیدم🙄

میگم شاید اون موقع بارداربودمو نمیدونسم سنی ربطی نداره☹️

عزیزم اکثر موقع پری دوروز قهوه ای بعد رقیق و قرمزه بعد باز قهوه ایه این ربطی به بارداری نداره 

شما اگر الان که بارداری لکه بینی قهوه ای داری ممکنه خدایی نکرده پوچ‌باشه 

وگرنه قبل از اون که نمیشه پریود بشی و حامله هم باشی 

اینقدر الکی‌برا همه چی استرس ندین 

نرو‌این‌چیزا رو‌بخون 

بشین از بارداری و‌خبر خوشش لذت ببر

سه شنبه پیرم اخه میگن توسونوهم مشخص نمیشه😔

عزیزم‌۸هفته طبق پریت که شدی برو‌سونو‌برا قلبش 

وگرنه شما الان بری میگن قلب هنوز تشکیل نشده و‌المی‌میخای به خودت استرس بدی .من همه اینا رو‌کشیدم که میگما برا همین بهت توصیه میکنم تا قبل از ۸هفته نری سونو‌ که برا خودت بده

عزیزم اکثر موقع پری دوروز قهوه ای بعد رقیق و قرمزه بعد باز قهوه ایه این ربطی به بارداری نداره  ...

مرسی عزیزم چشم😊😘

میدوونم اونواخه من همیشه پریودام منظم بوداون ماه ک خون قهوه ای دیدم خودمم تعجب کردم ولی دکترم نرفتم ...

نترس دختر جان ترست بیخوده انشالله باداری خوبی داشته باشی

عزیزم‌۸هفته طبق پریت که شدی برو‌سونو‌برا قلبش  وگرنه شما الان بری میگن قلب هنوز تشکیل نشده و‌ا ...

مرسی عزیزم اخه بارداری اولمه خیلی خوشحالم نمیخوام نینیم چیزیش بشه☹️

2810