2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاشکی فقط حرف بود هر روز که بیدار میشم اولین کاری که میکنم بهش لعنت میفرستم البته اینم بگم اون دختر ...

مثل شوهرم و رویا خیلی همو دوست داشتن..😕اگه هنوزم دوستش داره چرا با من ازدواج کرد؟

حیف اسم امیر که تو امضام گذاشتم و دو تا قلبم کنارش

کاربری سوممه،متولد 81 نیستم.
عزیز هیچی مردی ۱۰۰درصد مغزش سالم و جمع همسرش نیس همه مردا ب ی شکلی خیانت میکنن تو تنها نیستی همه همی ...

آخه دلم میشکنه...من خیلی دوستش دارم با اینکه اول ازدواج حسی بهش نداشتم...ولی الان چند روزه یجوریم

چی گفت؟؟ منم  نامزدم یسری گفت بدون نامزد قبلیم نمیتونستم زندگی کنم وااای هنوز رو مخمه

گفت اون بعد عقد خیلی چاق و هیکلی شد تو چرا تغیری نمیکنی

کلا اون خانم قد بلند و هیکلش بزرگه

اما من قدم متوسطه ۱۶۵ و استخون بدنی ظریفی دارم بعد از بچه اوردنم هیچ تغیری نکردم کلا اگه با مامانم باشم هنوز منو خواستکاری میکنن چون کاملا ازچهره و قیافه دخترونه ام

با اینکه بعدا گفت نه من هیکل درشت دوست ندارم و تو خوبی ولی دیگه دل منو شکونده بود

گفت اون بعد عقد خیلی چاق و هیکلی شد تو چرا تغیری نمیکنی کلا اون خانم قد بلند و هیکلش بزرگه اما من ...

ای کاش بدونن حرفاشون ، حتی یه کلمه باشه هیچ وقت از یاد ما نمیره

کاشکی فقط حرف بود هر روز که بیدار میشم اولین کاری که میکنم بهش لعنت میفرستم البته اینم بگم اون دختر ...

خدایش چقدر خوبه ادم عشق اول باشه

منکه  تو دلم بد سنگینی میکنه نمیدوم الانم واقعا تو دلش دوسش داره یا نه اما کارای ک برای اون کرده بود رو برای من نکرد

خدایش چقدر خوبه ادم عشق اول باشه منکه  تو دلم بد سنگینی میکنه نمیدوم الانم واقعا تو دلش دوسش د ...

منم مثل توام البته من با کلی دختر بوده توی سن کم ازدواج کردم من ۱۴ واون ۱۶ دیگه خودت تصور کن تو اون سن چقدر اذیت  شدم اونم ببینم شوهرم هر روز با یکی تو سن ۱۸ سه تا بچه داشتم مجبورم میکرد بچه دار بشم تا ولش نکنم البته الان زندگی خوبی دارم ولی نمیتونم گذشته رو فراموش کنم 

من نمیتونم تحمل کنم یه دعوای اساسی راه مینداختم و قهر میکردم اینجور چیزا تو کتم نمیره،به نظر من کسی که قبلا کسیو دوست داشته حق نداره تا فراموشش نکرده بلافاصله بره ازدواج کنه و به غرور و شخصیت طرف مقابل لطمه بزنه.