2777
2789
نمیدونم والا...من که می دونم رویا کیه ولی فعلا نمیخوام اصلا به روش بیارم 

اهااااا 

ولی بنظرم اگه ناراحتی باهاش حرف بزنین حلش کنین…

موفق باشی

من اصلا احساسی نیستم همیشه بوی خون دوست داشتم... آدم بدای داستان همیشه الگومن...خودم خِرتو میچسبم کارما نه.... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهش میگفتم یه دعوای اساسی هم باهاش راه مینداختم آخه من یه اخلاق خیلی بدی دارم اگه یه چیزی رفت رو مخم تا خودمو خالی نکنم آروم نمیشم

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
چقد بده اینطوری  اینکه کنارت یکی دیگه باشع و تو ذهنت ی نفر دیگه  خیلی دارکه ... رسیدگی ک ...

به چی رسیدگی کنم؟😐

اسمش رویاست...ولی واسه من بیشتر کابوسه😑

کاربری سوممه،متولد 81 نیستم.
اهااااا  ولی بنظرم اگه ناراحتی باهاش حرف بزنین حلش کنین… موفق باشی

چطوری حلش کنم وقتی که تو خواب میگه؟ مگه می تونم خوابشو تغییر بدم؟

یعنی بهش فکر می کنه که میاد تو خوابش

نمیدونم...آخه میترسم با یه جوابی روبه رو بشم که انتظارشو نداشته باشم

منم شوهرم قبلا با کسی نامزد بوده یه بار تو بحث اسم اونم کشیذه شد یه چزی ازش شنیدم که خپاستم همون جا بمیرم ولی چ میشه کرد زندگیه گاهی سرنوشت بد جور برات مینویسه

واقعا چقدر شما عاقل و‌فهمیده هستی

مرسی  عزیزم .‌چون اگه اون‌خانم براش مهم بود جدا نمیشد . حالا چرا برای گذشته کسی حال و احساس وورابطمون رو خراب کنیم

خداوند پیشاپیش من در حرکت است 👌💗✋✌🙏🤛🤜
بهش گفتم ولی فایده نداره کلا شوهرم موقع خواب خیلی حرف میزنه بعضی وقت ها بهاش حرف میزم اونم جواب میده ...

این اصلا حرف نمیزنه...فقط میگه رویا...رویا🤦‍♀️

به چی رسیدگی کنم؟😐 اسمش رویاست...ولی واسه من بیشتر کابوسه😑

عزیزم ولش کن میدونم سخته ولی اگه الان فراموش نکنی مثل من میشی باور کن شش ساله میگذره ولی هنوز اون روز ها رو فراموش نکردم البته بگم شوهرم داشت با اون بهم خیانت میکرد نزدیک یک ساله باهم بودن کلی عذاب کشیدم اسم اون مینا بود البته اسم واقعیش یه چیز دیگه ولی اسمش چه تو بیداری و چه موقع خواب از دهنش نمیفتاد 

الفاتحه 

[کائنات مالِ خارجی هاس....ما اینجا فقط گائنات داریم]       مامان آرمی  🌱💜 مامان دوتا کوچولوی خوشگل (رامش،راد)  بدون هیچگونه تعصب و گاردی از سلیقه م حمایت میکنم و به تو و سلیقه ت همیشه احترام میزارم .یک لحظه چشماتو ببند، ببین چه نور هایی در جهان هست که میتونی قبل از مرگ ببینی :)   عاشق طبیعت و موزیکم بابت همه چیز شکرگزارم و معتقدم هیچ چیزی ارزشش با آرامش برابری نمیکنه . برات آرزو میکنم : همیشه شاد باشی و از رحمت خداوندت ناامید نشی (آروم باش همه چیز درست میشه دوست نازنینم:)❤️‍🩹