2777
2789
عنوان

بارداری دوم .............مامان های تیر 94

| مشاهده متن کامل بحث + 61516 بازدید | 4528 پست
Sima jun hagh dari ghose nakhor belakhare adam gahi vaghta kam miare. Man khodam ba inke yani arumam ama in akhariya bazi vaghta pesaramo dava mikonam taze hanuz un yeki naymade. Man kheili deldardo kamar dard daram bqcheha dishab yekami lake khun didam tarsidam kheili hata be shoharam ham nagoftam akhe hamash mige in bacharo baghal nakon ama vaghean delam nemiad Doa konin in chan hafte be khubi begzare alan 35 haftam ehtemalan 38 hafte darde zayman shoroo mishe baram yani 3hafte dg munde. Kheili kalafam faghat mikham inruza tamum she
خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام من ی پسر هفت ساله دارم و ی دختر چهل و پنج روزه شش تیر به دنیا امده
(تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۷/۲۱وزن هدف۷۵.....)وزن شروع در گروه مانکن های زیبا85.وزن هدف75.با امید بر خداوند متعال تا سی اذر75شدددم
سلام دختر من چهل و هشت روزشه اصلا روزا نمی خوابه وشبها هم بعد ساعت ده می خوابه اونم هی تند تند بیدار میشه
(تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۷/۲۱وزن هدف۷۵.....)وزن شروع در گروه مانکن های زیبا85.وزن هدف75.با امید بر خداوند متعال تا سی اذر75شدددم