2777
2789
عنوان

بارداری دوم .............مامان های تیر 94

| مشاهده متن کامل بحث + 61516 بازدید | 4528 پست
نفس جون کاملا درکت میکنم منم روزهای اول همش حس دوری از دختر اولمو میکردم و نی نی مو خیلی دوس نداشتمم!!! فکر میکردم دیگه دخترم از دستم رفته و نمیتونم مثل قبل باهاش باشم... ولی این حس شکر خدا گذراست نگران نباش....کمتر از یکماه روبراه میشی و اگه همسرت نی نی رو بگیره کلی وقت داری برای دختر اولت.
شکرت خداجون
عزیزمم بیتا جان نمیریم حد اقل من نمیرم مطمئن باش حالا حالاها باهم کار داریم
زندگی باور میخواهد آن هم از جنس امید... که اگر سختی راه، به تو یک سیلی زد... یک امید از ته قلب به تو گوید... که خدا هست هنوز

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عادیه خب،ماهم ادمیم خسته میشیم،روحی جسمی منم گاهی دلم برایرخودم تنگ میشه وقتی برای پسرم ندارم تند تند عذاب وجدان میکیرم موندم چیکار کنم
ساکنان دریا پس از مدتی صدای موج را نمیشنوند... چه تلخ است قصه عادت!!!
حالا،دیروز واکسن دوماهگی آتنا رو زدم چقد بچه اذیت شد تو این گیر و ویر هی آرتا بازی میکرد یا میخواست باهاش بازی کنم منم ممیتونسنم یه بارم پشت در دسشویی قایم شده بود منو ترسوند کلی دعواش کردم. بعدش اعصابم خرد شد خیلی از عذاب وجدان خفه شدم
ولی من حتی یه لحظه هم نگفتم خوشبحال بارداریم به هیچ وجه ممیخوام بارداری حتی یه لحظه تحمل کمم خیلی سخته
سلاممم بچه ها من این چندروزه خیلی دخترمو دعوا میکنم دختر خوبیه ولی خب خیلی شیطونه سنه لج بازیشم میگذرونه تحملم کم شده دیروز یکبار زدم رو دستش محکم انقدر از خودم شاکی یم که نمیدونین اعصابم خورده مشکلات زیاد داشتم این مدت دریغ از یکم کمک یا درک باهاش خوبم ولی گاهی تحملم بدجور تموم میشه
زندگی باور میخواهد آن هم از جنس امید... که اگر سختی راه، به تو یک سیلی زد... یک امید از ته قلب به تو گوید... که خدا هست هنوز
حق دارین دخترا واقعا به دوتا بچه رسیدگی کردن سخته ....پسر من بزرگه ولی با این حال منم نمیتون خوب بهش برسم ..خیلی کمکم میکنه درک میکنه ولی خب بازم من دام براش میسوزه همه وقتمو دخملی گرفته ......... کار شما خیلی سخت تره خدا کمکمون کنه این دوره بگذره خودمونو بتونیم پیدا کنیم...
هنگامی که دری از خوشبختی به روی ما بسته میشود ، دری دیگر باز می شود ولی ما اغلب چنان به دربسته چشم می دوزیم که درهای باز را نمی بینیم.
کاش بریم واتساپ یا تل گرام اینجوری بیشتر میتونیم با هم در ارتباط باشیم وبه هم کمک کنیم
هنگامی که دری از خوشبختی به روی ما بسته میشود ، دری دیگر باز می شود ولی ما اغلب چنان به دربسته چشم می دوزیم که درهای باز را نمی بینیم.
اه لینک گروه تو تل گرام و نمیشه فرستاد .میگه تو متن ارسالی کلمه نامناسب استفازه شده
سیما جون خیلی سخته واقعا حق داری منم خیلی وقتا واقعا کلافه میشم ولی سعی میکنم بداخلاقی با پسر بزرگترم نکنم یه وقتایی هم نمیشه دیگه
کاش حتی برای یک لحظه هم شک نکنیم که: آنچه خدا برای ما مقدر کرده بهترین تقدیر است... آن وقت است که پنجره های دلمان به سمت نور باز می شود و نسیم آرامش می وزد سمت دل هایمان
توی گروه میشه عکس و متن و .... راحت بذاریم خیلی کمکمون میکنه من خیلی متن خوب در این موارد دارم ولی اینجا نمیشه سخته الناز جون بچه ها لینک گذاشتن چرا برای ما نمیشه؟ چطوری میشه لینک گذاشت منم امتحان کنم؟ بیتا جون نصب کن روی گوشیت و اهلش بشو اینقدر خوبهههههههه
کاش حتی برای یک لحظه هم شک نکنیم که: آنچه خدا برای ما مقدر کرده بهترین تقدیر است... آن وقت است که پنجره های دلمان به سمت نور باز می شود و نسیم آرامش می وزد سمت دل هایمان