حالا چون من مامان دومی نشدم ، حقمه راهم ندید ؟! البته خب شایدم حقمه ....خب بار منفی دارم و اینم که مسریه و به شما ها منتقلش می کنم ..حق میدم بهتون ولی بعدا که نینی بیاد تو دلم و بعدشم ان شاالله بیرون دلم ...هر جور شده پیداتون می کنم و ازتون راهنمایی می گیرم
بعدشم شماها قوی بودید که بچه ی دوم خواستید یا خدا براتون توی دلتون فرستاده پس اولا برای سختی هاتون به خودتون خق بدید دوما راهی برای تخلیه ی ناراحتی هاتون پیدا کنید سوم خودتونو دست کم نگیرید و به خودتون افتخار کنید چهارم از نعمت های سالم و سلامت و زیبای خدا که پیش روتونه و یا دارید لجبازی هاشونو تحمل می کنید و یا تو چرخه ی شیر و پوشک شون گیر افتادید ، خدا رو شکر کنید پنجم به خودتون فرصت بدید ...این خیلی مهمه ....بگید من یه غواصی شش ماهه رو پیش رو دارم ، نفسم حبسه اما بالاخره به روی آب برمیگردم و ثمره اش رو می بینم فقط شش ماه اولش نفس گیره به این امید باشید بوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووس دوسسسسسسسستام
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
وقتی شماها دارید با دو تا کوچولوتون حال می کنید و کنار هم ولشون کردید و دارن با هم بازی می کنن یه بنـــــــده خدایی هم هست مثل ماها که شاید اونم شاید تازه دارن این پروسه ی نفس گیر رو شروع می کنن پس خوووش باشید و امید وار امیدوار
الا جون شماره تو بذار توی خصوصی برای مرضیه ایلیا تا بیای پیشمون
کاش حتی برای یک لحظه هم شک نکنیم که: آنچه خدا برای ما مقدر کرده بهترین تقدیر است...
آن وقت است که پنجره های دلمان به سمت نور باز می شود و نسیم آرامش می وزد سمت دل هایمان
سلامت جون عزیزم تو خودت کلا انرژی مثبتی ماکم سعادت بودیم که حرفای قشنگ و مثبت و پر از انرژیتو وسط راه از دست دادیم اگرچه بازم اومدی و باهامون بودی عزیزم اگه دوست داری بیا خیلی هم خوبه به هر حال تو هم بچه داری اگه بیای من یکی که واااااقعا خوشحال میشم عزیزم
کاش حتی برای یک لحظه هم شک نکنیم که: آنچه خدا برای ما مقدر کرده بهترین تقدیر است...
آن وقت است که پنجره های دلمان به سمت نور باز می شود و نسیم آرامش می وزد سمت دل هایمان
; به پیج مخصوص کوچولو های دوست داشتنی عرضه کننده بهترین و برترین برندهای سیسمونی و لباس کودک همه روزه از ساعت 11 تا6 تلفن 09127971608 محدوده :خ فرشته خ الهیه اگر به دنبال سیسمونی و لباس کودک خاص هستید پیج رو در اینستاگرام دنبال کنید . Ttbabytt_mothercare Ttbabytt_mothercare Ttbabytt_mothercare Ttbabytt_mothercare به پیج مخصوص کوچولو های دوست داشتنی عرضه کننده بهترین و برترین برندهای سیسمونی و لباس کودک همه روزه از ساعت 11 تا6 تلفن 09127971608 محدوده :خ فرشته خ الهیه اگر به دنبال سیسمونی و لباس کودک خاص هستید پیج رو در اینستاگرام دنبال کنید . Ttbabytt_mothercare Ttbabytt_mothercare Ttbabytt_mothercare Ttbabytt_mothercare
سلام بچه ها به همه ی مامانای جدید تبریک میگم کنار خانوادتون شاد باشین چهار نفره شدن خیلی گرفتاری ها داره ولی خیلی خوبه حسابی خونه شلوغ میشه و همه سرگرمن
خدایا من در انتظار غیره منتظره های اعجاب انگیزه تو هستم