2777
2789
عنوان

بارداری دوم .............مامان های تیر 94

| مشاهده متن کامل بحث + 61516 بازدید | 4528 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم نا منظم بود که گول خوردیم دیگه شوهرم اول گفت بندازیم ولی من به شدددت مخالفم میگم آدم باید حواسشو جمع کنه وقتی اومد دیگه اومده از خدا خاستم اگه به نفع خودمون و پسرم هست خودش نگهش داره وگرنه ....
کاش حتی برای یک لحظه هم شک نکنیم که: آنچه خدا برای ما مقدر کرده بهترین تقدیر است... آن وقت است که پنجره های دلمان به سمت نور باز می شود و نسیم آرامش می وزد سمت دل هایمان
منم میخاستم برنامه ریزی کنم دومی دختر بشه من عااااشق دختر هستم وااای از پنج ماهگی به بعد نمیتونم شیر بدم به پسرم؟؟؟ چرا؟؟؟
کاش حتی برای یک لحظه هم شک نکنیم که: آنچه خدا برای ما مقدر کرده بهترین تقدیر است... آن وقت است که پنجره های دلمان به سمت نور باز می شود و نسیم آرامش می وزد سمت دل هایمان
منم نگفتم فقط به خونوادم خودم مامان بابا و خواهر و برادرم به هیچ کس دیگه هم نمیخام بگم تا تعیین جنسیت انشاالله
واسه رشد جنىن خوب نىست و رشد نمىکنه چون تغذىش و اىنا مىخورن من دىروز شىر خشک گرفتم اروم اروم از شىر بگىرمش خوبه تا5 ماه کخه تا اون موقع مهرسام 2 و 13 ماهه مىشه که همه چى هم مىتونه بخوره ولى از الان به شىر خشک عادتش بده
کیمیای من با اومدنت به زندگیم معنا بخشیدی ازت ممنونم
مامانای گل من برم ناهار درست کنم بعد از ناهار میام فعلا