2777
2789
عنوان

هرکی دعا برا بخت گشایی بلده بیاد تووووووووووو

| مشاهده متن کامل بحث + 28220 بازدید | 73 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

با اجازه ...
ثبت نام هفته هشتم شروع شد
اونایی که نی نی میخوان معجزه در راهه ....
ختم دسته جمعی حدیث کساء در روز جمعه بعد از نماز ظهر
خانمهای منتظر نی نی در صورت ثبت نام سن و ماه اقدامتون را بفرمایید
خانمهای باردار شمام میتونید به نیت سلامتی نی نیاتون تو ختم شرکت کنید

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=690406&PostID=29475663#29475663
بچه ها منم تو تا خاله دارن یکی 38 ساله یکی هم 23 ساله ازدواج نکرند برای اونها هم دعاااااا کنید
در مدرسه کربلا کودکان به چشم خود دیدند که بابا دو بخش است بخشی بر صحرا و بخشی بر سر نیزه اما اینکه عمو چند بخش است را فقط بابا می‌داند   《صَلی الله عَلیک یا ابا عبدالله 》
2803
عید نزدیکه هااااا.عجله کنییید.سفارش قالیچه پادری کوسن فانتزی پذیرفته میشود
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=716690&PostID=28001878#28001878
هاپوهای نازم _(شینی و میشا جونم)_ اندازه دنیا دوستتون دارم.....
2804
دوستان اینقد سرزنش نکنید این دوستمونو

شماها که ازدواج کردید آیا قبل از اینکه ازدواج کنید هم اینطور فکر میکردید؟

طبیعیه که بخواد خواستگار داشته باشه و ازدواج کنه

یه طوری حرف میزنید که انگار از شکم مادر متاهل در اومدید

مگر چیز حرامی خواسته؟!

دوست داره ازدواج این امر حلال خداوند زودتر در موردش به وقوع بپیونده، آیا این خواسته اشکالی داره؟!

به نظر من اگر دختر مجردی که گذشته سالمی داشته به ازدواج بی میل باشه باید به سلامتش شک کرد

دوست من در اینکه به آرزوی ازدواج و تشکیل خانواده و هم آغوشی با جنس

مخالف باشی ایرادی وارد نیست و بسیار طبیعی و سازگار با ذات آدمی است،

ولی بیتابی و عجله شایسته و پذیرفته نیست و

این عجله تاثیری مخرب بر روح و روان شما دارد

در این شرایط از خداوند متعال طلب کمک کنید

و عفت و پاکدامنی پیشه کنید باشد که به زودی مزدوج شوید

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=804762&PageNumber=1

*** امــام زمــانم ! مبــادا گــرفته باشــی؟ عــالــم را به نمــاز آیـــات وامیــدارم !!! ***((رفیق بی کلک ! فقط امام زمان !! )) تلگ رامم @nre118 

2805

سلام بچه ها من واقعا گاهی میمونم شماها میگید خواستگار نداریم چیزی که زیاده خواستگار اما اونی که باید خوب نیست و کم یابه وابسته به ملاکای ما من خودم 24 سالمه و تک فرزندم تا الان بالای چهل نفر اومدن خواستگاری اعم از کل فامیل هر کی پسر داشته و غریبه تا دلتون بخواداما وقتی دیدم اون ملاکای که من میخواستم نداشتن چیکار کنم همین هفته پیش تا عقد هم پیش رف متاسفانه بخاطر یه مشاوره نرفتن کهوخانواده پسر گفتن ما رسم نداریم به هم خورد خوالان چه کنم خودمو بکشم

2801