ما یک آشپزخانه بزرگ داریم که در آن هر شکلی از کوفته، کباب یا کتلت را برای خانواده تهیه می کنیم. ما از این کباب ها در شام خود، در میزهای مهمان و تقریباً در همه جا استفاده می کنیم. با سرخ کردن سیب زمینی در کنارش، دل بچه ها را تسخیر می کنیم و کام مهمانان را شاد می کنیم. امروز کباب تیره را با یک سس گوجه فرنگی خوشمزه آماده کرده و سرو می کنیم. این هم طرز تهیه کباب تیره : https://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AA%DB%8C%D8%B1%D9%87_(%D8%B4%D9%87%D8%B1) که به شکل نازک تهیه شده است. تا پایان آموزش با بخش آشپزی چشمک همراه باشید.
وقتی یک کباب آبدار با سس گوجهفرنگی ترکیب میشود، طعمی تشکیل می دهد که نمیتوانید در برابر آن مقاومت کنید. توصیه ما به شما این است که این دستور غذا را قبل از اینکه برای مهمانان آماده کنید، برای سفره خود تهیه کنید و تمام فوت و فن های را آن را بیاموزید. سپس در مهمانی ها، همه را شگفت زده کنید.
- 500گرم گوشت چرخ کرده گوساله یا گوسفند با چربی متوسط
- یک قاشق چایخوری نمک
- 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
- 4سایز متوسط گوجه فرنگی
- یک قاشق سوپخوری کره
- 1 قاشق چایخوری نمک
- یک قاشق چایخوری فلفل سیاه
- 1 قاشق چایخوری فلفل تند
- 3-4قطعه گوجه گیلاسی
- به تعداد دلخواه فلفل سبز
اگر در حین ردیف کردن کباب ها بر روی سیخ،دست خود را با آب یا روغن خیس کنید، می توانید کوفته ها را راحت تر بر روی سیخ بکشید.
ادامه مطلب آموزش با تصویر در اینجا