2777
2789
وقتی میخواد بخوابه دو ساعت گریه میکنه. گشنه میشه گریه میکنه ولی نمیخوره هیچی.... خسته میشه گریه میکنه .... همش داره به من میگه بغلم کن و دائم بهم چسبیده. یه دیقه یه جا نمیشینه. غذا نمیخوره هیچییییییییییی ... پاک خسته شدم. میگن یکی دیگه بیار بخدا میترسم غش کنم کسی نباشه بگیردش. اخه این نرماله. همش زر زر زر . غذا نمیخوره رو چی؟خواب کم ..... نه مهمونی میتونم برم نه بیرون. دائم هم هر دو ساعت جاشو کثیف میکنه برزرگ ها. ... میخوام از پوشک بگیرمش نمیاد بشینه تو توالت
زندگی قانون باور ها و لیاقتهاست ، همیشه باور داشته باش لایق بهترین هایی . . .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش میگم فلان کارو نکن بدتر میکنه. اصلاااااا حرف گوش نمیده. هیچ جا. بچه های دیگه گوش میدن هم سن این ولی این اصلاااااا مگر اینکه خخیلی با احترام و با التماس و اصلا یه وضعی بهش بگیم شاید اونم
زندگی قانون باور ها و لیاقتهاست ، همیشه باور داشته باش لایق بهترین هایی . . .
واای خدابهت صبر بده.یه زهر چشمی چیزی ازش بگیر.ازهیچی نمترسه که حساب ببره؟
به لطف خدا همین روزا(خیلی خیلییی زووود)تاپیک میزنم ؛ خدایا شکررررت که دخترمو شفا دادی.بگو الهی آمین
من هنوز بچه ندارم اما این چیزا رو که تو نی نی سایت میخونم میترسم به بچه داشتن حتی فکر کنم.میترسم حوصلشو نداشته باشم.
به لطف خدا همین روزا(خیلی خیلییی زووود)تاپیک میزنم ؛ خدایا شکررررت که دخترمو شفا دادی.بگو الهی آمین
مامان پسر عسلی منم باهات موافقم.البته خودم هنوز تجربشو ندارم.اما فکر میکنم از اول هرطور رفتار کنی بچه عادت میکنه.