2777
2789
عنوان

به معنای واقعی این یک هفته فهمیدم واقعا تک فرزندی جالب نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 1002 بازدید | 41 پست
هنوز خیلی وقت داری عجله نکن الان مد نظرت هیچی نیست

چند تایی هست اما قدیمین میخوام جدید و خاص باشه اما نه اسمای عجق وجقی که ینفرم نه شنیده نه میتونه ترجمه کنه اسمای کوتاه و ترجمه راحت طوری نگن چه اسم عجیبی

ماهلین و مانلی توی نظرمه

فقط 32 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من باید ۱۳ الی ۱۵ کیلو حتما کم کنم اگه راهی مناسبی که خودتون یا.. ازش نتیجه گرفتید چه نوع رژیمی بگیرم و یا هر نکته و هرچیزی باید ها و نباید ها لاغری رو بگید..ممنونم ازتون💖🌸

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دو ساله تاپیک برا دو سال پیش هست الان دیگه رفتن ۱۳ و ۱۱ هستن الان مثل کارد و پنیر هستن دیگه😂

چه جالب تاپیک دوسال پیش اتون بروز رسانی شده و شما هم آنلاین بودید

ان شاءالله خدا نگهدار همه بچه ها باشد

چه جالب تاپیک دوسال پیش اتون بروز رسانی شده و شما هم آنلاین بودیدان شاءالله خدا نگهدار همه بچه ها با ...

الهی آمین 

کاربر آش رشته سابق هستم ..به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت غصه هم می‌گذرد لحظه ها عریانند به تن لحظه خود جامه اندوه مپوشان هرگز 🙂🙂
چند تایی هست اما قدیمین میخوام جدید و خاص باشه اما نه اسمای عجق وجقی که ینفرم نه شنیده نه میتونه ترج ...

ماهلین قشنگه 

کاربر آش رشته سابق هستم ..به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت غصه هم می‌گذرد لحظه ها عریانند به تن لحظه خود جامه اندوه مپوشان هرگز 🙂🙂
یکم بیشتر توضیح بده

تاپیک برا دوسال پیشه بنده خدا حالا کجا هست توضیح بده😂

تاپیک برا دوسال پیشه بنده خدا حالا کجا هست توضیح بده😂

اسی فکنم تاپیکتو بروز کردم😅 از کجا پیداکردن تاپیکتو الله و اعلم

فقط 32 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من باید ۱۳ الی ۱۵ کیلو حتما کم کنم اگه راهی مناسبی که خودتون یا.. ازش نتیجه گرفتید چه نوع رژیمی بگیرم و یا هر نکته و هرچیزی باید ها و نباید ها لاغری رو بگید..ممنونم ازتون💖🌸

من تا ده سالگی تک فرزند بودم

با این که اولویت خانواده بودم ولی خب همیشه جای خالی یه چیزی حس می‌شد یه حس تنهایی خاصی داشت اونم با وجود این که بچه مستقلی بودم

دوره کودکی هم واقعا تا چشم بهم بزنی میره

بچه ها تو بزرگسالی نیاز به خواهر برادر دارن

بچه های اونا هم فردا پس فردا نیاز به فامیل دارن 

خودتون تو پیری دلتون می‌خواد چند نفر زنگ بزنن حالتون رو بپرسن بهتون سر بزنن کلی نوه دور ورتون رو بگیرن 

البته این چیزا در کنار تربیت درست بدرد بخوره صرفا به تعداد نیست

اسی فکنم تاپیکتو بروز کردم😅 از کجا پیداکردن تاپیکتو الله و اعلم

😂😂😂😂