پسرم و همسرم برا یه کار بانکی رفتن شهر دیگه یعنی یک روزه برگردن شد یک هفته من ودخترم تنها بودیم یعنی من ودیونه کرد گفتم وای خوبه تک فرزند نیست نه من حوصله ام نمیشد ازبس بهونه میگرفت من چیکار کنم من چیکارکنم حوصله ام سر رفت 🥴🥴
کاربر آش رشته سابق هستم ..به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت غصه هم میگذرد لحظه ها عریانند به تن لحظه خود جامه اندوه مپوشان هرگز 🙂🙂
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
من باید ۱٠ الی ۱۲ کیلو حتما کم کنم اگه راهی مناسبی که خودتون یا.. ازش نتیجه گرفتید چه نوع رژیمی بگیرم و یا هر نکته و هرچیزی باید ها و نباید ها لاغری رو بگید..ممنونم ازتون💖🌸
دو ساله تاپیک برا دو سال پیش هست الان دیگه رفتن ۱۳ و ۱۱ هستن الان مثل کارد و پنیر هستن دیگه😂
ای جونم😍 اسماشون چیه
فقط 32 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
من باید ۱٠ الی ۱۲ کیلو حتما کم کنم اگه راهی مناسبی که خودتون یا.. ازش نتیجه گرفتید چه نوع رژیمی بگیرم و یا هر نکته و هرچیزی باید ها و نباید ها لاغری رو بگید..ممنونم ازتون💖🌸
عزیزم این کامنتت پاک میکنی اسم بچه هام نوشتم نمیخوام شناسایی بشم
پاک کردم گلم
ببخش
1
5
10
15
20
25
30
35
40
فدات عزیزم انشاالله دوران بارداری برات به خوشی و سلامتی سپری بشه نی نی سالم وسلامت بیادبغلت
خدا نکنه دورت بگردم
ممنونم سلامت باشی مهربونم💗💗
1
5
10
15
20
25
30
35
40
فدات عزیزم انشاالله دوران بارداری برات به خوشی و سلامتی سپری بشه نی نی سالم وسلامت بیادبغلت
توی انتخاب اسم موندم
1
5
10
15
20
25
30
35
40