2777
2789
عنوان

تولید کننده دستگاه های صنعتی

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 24 پست

خرید سیم بکسل آسانسور

خرید موتور گیربکس آسانسور

خرید قلاب سر بکسل آسانسور

خرید موتور آسانسور

خرید فلکه هرزگرد آسانسور

فروشگاه قطعات آسانسور در کرج

آمر فلز امیر یکی از معتبرترین فروشگاه های قطعات آسانسور در کرج می باشد تمامی محصولات و قطعات تولید شده توسط آمر فلز دارای کیفیت بالا و قیمت مناسب می باشد . برای خرید از فروشگاه قطعات آسانسور در کرج با ما در تماس باشید :
تلفن : 02146893204

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فلکه هرزگرد

فلکه موتور آسانسور

فلکه اصلی آسانسور

فولی آسانسور

فروش فلکه هرزگرد

فروش فلکه موتور آسانسور

فروش فلکه اصلی آسانسور

فروش فولی آسانسور

تولید فلکه هرزگرد

تولید فلکه موتور آسانسور

تولید فلکه اصلی آسانسور

تولید فولی آسانسور

فلکه هرزگرد

فلکه موتور آسانسور

فلکه اصلی آسانسور

فولی آسانسور

فروش فلکه هرزگرد

فروش فلکه موتور آسانسور

فروش فلکه اصلی آسانسور

فروش فولی آسانسور

تولید فلکه هرزگرد

تولید فلکه موتور آسانسور

تولید فلکه اصلی آسانسور

تولید فولی آسانسور

شرکت آسانسور

فروش قطعات آسانسور

تشتک زن دستی برای درب بطری شیشه‌ای، یک ابزار کاربردی و مفید است. با استفاده از این ابزار، می‌توانید به آسانی درب بطری را پلمپ کنید. این روش ساده و عملی برای پلمپ کردن درب بطری‌ها در صنایع مختلف از جمله آبمیوه، نوشیدنی‌ها و محصولات دیگر استفاده می‌شود. تشتک زن دستی به دلیل سادگی و قابلیت استفاده آسان، یک ابزار اساسی برای افرادی است که به طور مرتب با بطری‌های شیشه‌ای سر و کار دارند. استفاده از تشتک زن دستی به شما کمک می‌کند تا درب بطری شیشه ای ماشعیر و آبجو را به سرعت و بدون نیاز به زحمت پلمپ و آبندی کنید. فروشگاه اینترنتی گام صنعت