2777
2789
عنوان

دوستان شرح پریشانی من گوش کنید...

| مشاهده متن کامل بحث + 4259 بازدید | 61 پست
من بودم میزاشتمشون روی سرم.
منم شاغلم.درکت میکنم.
کار خونه کار بچه ها کار بابای بچه هاو............
هزار تا گرفتاری.اما بزرگ که بشن ذوقشون رو میکنی............

جنسیت دوقلوها چیه؟
اینم عکس های گل پسر من http://photo.ninisite.com/pages/userphotos.aspx?userid=158426 تزیینات سیسمونی و اتاق کودکwww.babynamadi.ir

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخی عزیزم.خدا حفظشون کنه.منم تا یک ماه دیگه یک مادر گرفتار میشم.پسرم 19 ماهه میشه و خواهرش دنیا میاد....
دوقلو هات دخملن یا پسر؟
من خوشبخترین زن روی زمینم.... همسر مردی مهربان و مادر 2 فرشته ی زمینی...خدایا پناه خوشبختیم باش.آمین
سلام . وااااااااااااااااااااااااای خوش به حالت من یه پسر سه سال و سه ماهه دارم و عاشق بچم هم شاغلم و هم درس میخونم و پسرمم فوق العاده شیطونه اما اینقدر دوست دارم دوباره بچه دار بشم ولی شوهرم یه روز موافقه یه روز مخالف سنم داره میره بالا و خیلی نگرانم الان 33 سالمه دیگه وقتی ندارم یعنی میشه معجزه بشه و منم ناخواسته باردار بشم ای خدا جون من یه دوقلو هم به من بده .
دلم می خواد دوباره بچه بشم از رو حرسم بزنم کاسه بشقابهای خاله بازی رو بشکونم و فرار کنم برم تو خونمون خودمو بزنم به خواب. نمیدونید چه حالی میداد
اگه میتونی یه پرستار بگیر یا یه سال مرخصی بگیر
دلم می خواد دوباره بچه بشم از رو حرسم بزنم کاسه بشقابهای خاله بازی رو بشکونم و فرار کنم برم تو خونمون خودمو بزنم به خواب. نمیدونید چه حالی میداد
ای بابا دوباره نی نی اسیت قاطی کرد یه بار میفرستم چندبار میاد
نازیییییییییییییییییییییی دلم نمیاد تبریک نگم . با همه این ناراحتیهات مبارکت باشه ایشالا سراسر خیر و برکت و شادی باشن واستون. شاید گرفتن یه پرستار واسه یه مدت نگرانیهاتو از بین ببره دوستم. حالا با شوهرت مشورت کن ببین چی میگه.
نی نی منم 26 ام بدنیا میاد. حالا که مامان دو قلوهایی دعا کن سالم باشه.
خیلی توفکر پرستاربودم من بدحاملگی ای دارم میخواستم از اول حاملگیم پرستار بگیرم اما دلم راضی نمیشد نمیتونم به کسی اعتماد کنم. تو حاملگیم حتی نمیتونستم بشینم همیشه رو تخت درازکش بودم و نالهمیکردم. حالاکه پادشاهیمه
فقط خدا و دیگر هییییییییییییچ......
مامان رزا من خودم الان بچه دارم که سه سالشه ولی وقتی یه جای دو قلو میبینم دلم ضعف میره براش عاااااشق بچه ام ولی همسرم میگه همین یه دونه بسه تو این جامعه
مهم نیست مردم پشت سر من چه میگن مهم این که نمیتونن تو روم بگن
2810