2777
2789
عنوان

مراقبت های بارداری دوقلو

| مشاهده متن کامل بحث + 37828 بازدید | 34 پست
مراقبتهای بارداری دوقلو: فقط برای مادران باردار دوقلو باید هر روز 2 عدد شیاف پروژسترون و نیز بعد هفته 16 میتونن هفته ای یه امپول پرولوتون استفاده کنن برای پیشگیری از زایمان زودرس چون بطور طبیعی رحم جای یک بچه هست برای جلوگیری از مشکل باید هر 12 ساعت یک شیاف پروزسترون استفاده کنن. و برای اینکه با وجود مصرف این داروها بازم ممکنه بچه ها زودتر از وقت طبیعی که ریه ها کامل شدن دنیا بیان برای رسیدن زودتر ریه ها امپول بتامتازون تزریق کنن.
ببخشید چندبار نوشتم تا اگر کسی سرچ کرد انشالله ببینه چون من سرچ هم کرده بودم ولی چیزی نیومد. 2 ماه بعد زایمانم خونریزی داشتم و تو اول پری باردار شدم بخاطر دلشکسته دخترم که خیلی منتظر نی نی هامون بود. ولی خودم هر روزم هر لحظه ام گریه هست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای جانم عزیزم آروم باش و به همسر و دخترت آرامش بده .انشاالله خدا به زودی دوبتره به دوقلوی سالم بده.خیلی جملاتت پر از درد بود گریم گرفت.خودم دوقلو دارم.ولی خدا رو شکر دکترم خوب بود.
بهترین سورپرایز زندگیم پسرام هستن.عاشقتونم عمر و نفسام😘😘😘
مامی کیان و کسرا ممنونم تمام حرفهامو ننوشتم بدونید چی میکشم فقط نیتم از نوشتن برای نجات دیگران بود. با 2 تا داروی ساده که ندتدنش چه ها بر سر اادما میاره. میخوام 40 روز یاسین بخونم به نیت زودتر مردنم. از زندگی سیرم سیر سیر فقط حسرت و اه و گریه برام مونده
مامان دلشکسته خیلی خیلی ناراحت شدم و اشکم جاری شد خدا ارحم راحمینه مطمین باش بهت پاداش بهتری میده دیر یا زود میبینیش بخودت و دختر کوچولوت برس و دست از تاراحتی بردار سعی کن کمتربهش فکرکنی تا بمرور یادت بره انشالا جاشون هرچندتا بچه دیگه ک بخوای میاد ک کلا اونا را فراموش میکنی مطمئن باش خواست خدا بوده و البته احمال کاری بعضی دکترا من دوقلو نداشتم ولی بعداز کلی تلاش برای بارداری باردار شدم و بعلت خارج رحمی بودن و دیر متوجه شدن یکی از لوله هام را از دست دادم و با کلی خونریزی داخلی ک فقط نیم ساعت ب مرگم مونده بود راهی عمل وحشتناکی شدم بعدش بقدری من و شوهرم ماراحتی کردیم و دیگه امیدی ب داشتن بچه خیلی سخت بود ولی درکمال ناباوری بعداز 6ماه باردار شدم و خیلی از غصه ها بمرور تموم شد

"*پسرک عزیزم*" یک بهار یک تابستان یک پاییز ویک زمستان را دیدی از این به بعد همه چیز دنیا تکراریست جز *مهربانی* خداوند همیشه پناهت باشه  

مرسی کارینو. روزهای سختی داشتی انشااله هیشه سالم باشی .من راضی بودم خودم هر چی بشه ولی بچه هام نه. داغ اولاد سخته و هرگز فراموش نمیشه. دیگه دلم هیچ چی نمیخواد نه خوردنی نه پوشیدنی نه خونه زیبا نه سفر نه تفریح . سیر شدم از دنیا. سیر
وای عزیزم خدا بهت صبر بده خیلی سخته . من خودم دوقلو دارم . من شیاف رو فقط ماه اول زدم اما بتا رو هفته ۲۸ و ایام عید که هر هفته به پرلتون زدم . بگذریم که داروخانه آمپول پرلتون رو اشتباه خونده بود بچه ها شب که با همسر و برادرم رفتم امپول بزنم دلشوره گرفتم به برادرم گفتم از یه داروخانه دیگه سوال کن ببین نسخه اشتباه نیست که مرده گفت این امپول اشتباه داده شده . معجزه بود اون دلشوره عجیب . اما خدا رو شکر بچه هام بموقع اومدن . ایشالله حال شما هم خوب میشه. صبر کن و به بقیه دلگرمی بده خدا پاداش صبرتو می ده
خیلی خوشحال بودم زایمان میکنم با 2 تا بچه میام خونه ولی زایمان کردم بی بچه اومدم خونه

منم یه مورد سقط داشتم که توهفته5گفتن پوچه.خیلی تحقیق کردم توهفته 5 اول ساک تشکیل میشه بعد بچه توش رشد میکنه ولی دکترا گفتن نه بچه باید ازهمون اول باشه توش.من تردید داشتم که کمی صبرکنم ببینم چی میشه نهایتا سقط کردم چون گفتن تا کوچیکه میتونیم براسقط امپول بزنیم نگهش داری بزرگ شه باید کورتاژ کنی.ولی همیشه احساس میکنم بچه بود😢😢الان گهگاه برا دلداری دادن خودم توخیالم باهاش حرف میزنم.ومیدونم تو بهشته😔😔😔

دلم میخواهد یک دختر داشته باشم💖دختری با موهای بلند مشکی و چشمهای درشت خندان؛اسمش رابگذارم "گیسو" هروقت دلم آشوب بود بنشانمش روی زانوانم وگیسهایش راببافم تا قلبم آرام گیرد.حالا که فکرش را میکنم دلم میخواهد"باران"هم داشته باشم.دختری لاغر و قدبلند که با صدای مخملی برایم شعربخواند.یک دختر تپل و مهربان با گونه های سرخ و گرد هم میخواهم.اسمش رابگذارم"راحیل"و موهایش راباشامپوی سیب بشویم تا حسودی موهای طلایی خواهرش"گندم" رانکند.آدم برای دختری با موهای طلایی جز گندم چه اسمی میتواند بگذارد؟!معلوم است؛"خورشید" اصلا خورشید باید اولین دخترم باشد وهرصبح که چشمهایش راباز میکند ببیند خواهرش"شبنم" زودتر از او سماور راروشن کرده "شادی"رابیدار کرده و به"نسترن"رسیده.دلم میخواهد درحیاط خانه ام"ترانه"بخواند و "بهار"برقصد..."نگار"م خودش را لوس کند ومن به هیچکدام نگویم روز تولد خواهرشان "الهه"مجذوب چشمهایش شده م.دلم چقدر دختر میخواهد...روزهایم بی "سحر" شبهایم بی"مهتاب"آسمانم بی"ستاره"وزندگی بدون"افسانه"ممکن نیست.تازه یک"ساقی"هم میخواهم تاسرم راگرم کندو"همدم"تا درد دلهایم رابرایش بگویم."رویا"میخواهم تا انگیزه زندگیم باشد و "آرزو" که دلیل نفس کشیدنم...دلم میخواهد یک دختر داشته باشم.دختری که خودم راتوی چشمهایش و آرزوهایم را روی پیشانیش ببینم.هیچ اسمی توصیفش نکند.همه چیزباشد و هیچ نباشد.از هرقیدی آزادباشد ودرهیچ ظرفی جانشود.رهای رها باشد.آری؛انگار دلم میخواهد دخترم"رها" باشد💖💖💖
2810